Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, ti hogyan álltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti hogyan álltok ahhoz, ha egy fiúnak/ férfinak a vérei az elsők?

Figyelt kérdés

Ettől még titeket is szeret, csak nem értek fel a véreihez.

Vérei alatt szülőt, testvért, gyereket értek.

2017. febr. 11. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
Igazából ennek a hisztinek, csak a féltékenység van a hátterében. Azon kívűl, hogy bántja az egódat, semmi hátrányod nem származik belőle.
2017. febr. 11. 16:34
 32/64 anonim ***** válasza:
100%
Az egómat sem sérti, csak az emberi hülyeség ilyen szintű mélységét nehezen tudom tolerálni. ;D
2017. febr. 11. 16:45
 33/64 anonim ***** válasza:
100%

Volt nekem egy ilyen férjem. Az én lakásomban lakott, én voltam a felesége, de anyukája és a testvére mondta meg neki, hogy mit kell csinálnia. Úgy 5 évig bírtam, szétmentünk. Később felhívott, hogy szüksége lenne a házassági anyakönyvi kivonatra. Kérdezem tőle, hogy beadod a válóperi keresetet? Szó szerint azt felelte: Igen, mert az anyám és az öcsém már voltak ügyvédnél is. Akkor kaptam igazán a fejemhez, hogy kivel házasodtam én össze? Anyósommal és a sógorommal? Merthogy most tőlük válok?

Másik eset egy kolléganőmmel történt meg. Az ő férjének már nem éltek a szülei. Pár éve éltek együtt, amikor meglátogatta őket a férj 30 éve külföldön élő nagynénje. Minden jól zajlott, néni haza, majd másnap arra megy haza a nej, hogy az ő édesanyjától kapott dísztárgyak a garázsba lettek kidobva. Rákérdezésre a férj elmondta, hogy azért rakta ki, mert a néni felhívta telefonon, külföldről, és utasította, hogy dobja ki, mert az giccs. Ugyanígy a házaspár közösen vett kutyáját is el kellett paterolni a nő anyukájához, mert a nagynéni szerint az nem való oda.

Azt gondolom, hogy egy családban, házasságban a felek együtt hozzanak döntéseket, ne kívülállók szája íze szerint. Ha gyerekek vagyunk, akkor maradjunk otthon a szülői házban, a házasság a felnőtt emberek sportja.

2017. febr. 11. 16:54
 34/64 anonim ***** válasza:
100%
Tehát hátránya nincs a leendő partnernek abból, hogy nem annyira fontos, mint a véreid, akkor mégis miben nyilvánul meg a fontosság? Igazán hozhatnál rá példát, mert ahogy látom egyik hozzászóló sem tudta eltalálni eddig. Ugyanúgy szereted, csak annak adsz igazat, akinek igaza van. Akkor mégis mi a különbség? Mitől a vérek az elsők és a leendő partner csak második? Ez nem egobeli sértettség egyébként csak szerintem sokaknak van saját vagy ismerősi körben tapasztalata és kellemetlen tapasztalata azzal kapcsolatban, ha egy férfi nem a véreit tartja elsőnek. (pl ha bántják a partnert ok nélkül soha nem védi meg)
2017. febr. 11. 16:55
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálnál az adott helyzetekben:

1. A feleségednek balesete volt, kórházba kerül, de vele egyidejűleg az anyukád is beteg, szintén kóházban van, de akkora távolság van a két hely között, hogy nem tudnál ingázni. Kit látogatnál? (Gondolom az anyukádnál lennél az apáddal és testvéreddel, miközben a feleségedet teljesen egyedül hagynád.)

2. Az anyukád megkér, hogy vidd el vásárolni, mert a járdák nincsenek elég jó állapotban, fél, hogy elcsúszik.A feleséged pár hete szült, még gyenge.Elviszed az anyukádat és magára hagyod a feleséged a gyerekkel és az összes teendővel egyedül? (Tételezzük fel, hogy kifogyott az éléskamra, neki is vásárolnia kell.)

3. A húgod szeretne egy új kabátot és a feleséged is. Kifezeted a testvérednek, a feleségedet pedig megnyugtatod, hogy majd legközelebb?

4. Egy égő házból gondolkodás nélkül inkább a 70 éves apádat mentenéd ki, nem a fele ennyi idős feleségedet?

Ha így gondolkodsz, akkor szimplán retardáltnak tartalak, akinek nem való a saját család.

2017. febr. 11. 16:55
 36/64 A kérdező kommentje:
Semmi következetesség nincs kommentjeidben, csak egyszerűen sértené az egódat, ezért nem tetszik, és mondasz mindenféle negatívumokat, amiknek semmi közünk nincs egymáshoz.
2017. febr. 11. 16:56
 37/64 A kérdező kommentje:
2017. febr. 11. 16:57
 38/64 A kérdező kommentje:
Mi nem irányítjuk egymást. Egy elv irányít, ami összetartó családdá kovácsol minket.
2017. febr. 11. 17:02
 39/64 anonim ***** válasza:

Jó tudni, hogy sérti az egómat, nem tudtam

De akkor válaszolnál a 35. válaszoló kérdéseire, őszintén? Igazán érdekelne. :)

2017. febr. 11. 17:02
 40/64 A kérdező kommentje:

Az, hogy elvinném a boltba tejet venni anyámat, és magára hagynám a terhes feleségemet, rossz példa arra hogy anyám a fontosabb. Nyilván nem vinném el a boltba, hiába ő a fontosabb.

Az első jó példa. Anyamhoz mennék, de ez nem azt jelenti, hogy a feleségem nem érdekel.

2017. febr. 11. 17:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!