Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Van párom, és egy lassan 2 éves kislányunk. A páromnak sok nő ismerőse van, sokat ismerek és ez nem is zavar. Viszont van egy excsaja, akivel szintén szokott beszélgetni, persze ez sem zavart, mert ugye nem véletlenül ex, arról nem beszélve hogy már gyerekünk is van. A csaj viszont szeretne meglátogatni minket, mert szeretné megismerni a kislányunkat. Én még személyesen sose találkoztam vele, ez lesz az első alkalom. Hogy viselkedjek vele? Egyáltalán szerintetek normális, hogy megakarja ismerni a volt pasija gyerekét? Az egyik barátnőjével jönne.
2017. febr. 9. 10:14
1 2
 11/17 wadgulya ***** válasza:
63%

az ex a múlt. elmúlt. vége. kész.

semmi keresnivalója az új kapcsolatomban, semmilyen formában.

(kivéve, ha mondjuk válás után a közös gyerekről van szó, láthatás, stb. az természetes, hogy a közös gyerek érdekében jó viszonyt kell fenntartani, de akkor is a minimálisra kell szorítani a kapcsolatot. )

de ilyen "baráti " összejárogatásról, gyerek látogatásáról, stb. szó sem lehetne.

2017. febr. 9. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Én ezt betegesnek tartom. Ha veled van, nem kellene hogy ennyire érdekelje az exe.
2017. febr. 9. 11:51
 13/17 Krukutyán Levente ***** válasza:
88%
Hmm.. szerintem rohadtul nem beteges. Az exe egy barátja lett mára neki. Egy barát látogatása beteges? Vagy csak ennyire bizalmatlan vagy? Azért mert ők együtt voltak a múltba már leprás lett, hogy undorító ha hozzá ér a gyerekhez? Szerintem ez a felfogás a beteges.
2017. febr. 9. 12:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves Levente!

Nem, egy barát látogatása nem beteges, de mint írtam, én most látnám a csajt először. Semmi bajom nincs azzal hogy beszélnek, mint azt írtam is, de kicsit meglepett, hogy a közös gyerekünket megszeretné ismerni. Olyat pedig pláne nem írtam hogy leprás lett, vagy undorító hogy hozzáér a gyerekhez! Igen, azt írtam valóban hogy rosszul lennék tőle ha az ölébe venné vagy játsszana vele (!!) de attól hogy szimplán csak hozzáér nem! Kicsit figyelmesebben is elolvashattad volna hogy pontosan mit írtam. Persze mindenkinek más a véleménye, amit én elfogadok, hiszen mindenki másképp gondolkodik egy adott helyzetről. Ti férfiak pedig amúgy sem veszitek komolyan az ilyet, de egy nőt ez sokkal jobban zavar. De szerintem neked sem esne jól, ha a barátnőd hazavinné az exét, hogy megnézze a ti közös gyereketeket, akkor sem, ha már csak barátok.

2017. febr. 9. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Ha a gyerekemnek oké, mert olyan az ex, hogy megtalálja a hangot a gyerekekkel vagy legalább kulturált annyira, hogy nem rohanja le a gyereket, akkor örülnék neki.
2017. febr. 9. 12:49
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

Nálam ez még belefér a normális kategóriába. Ha békésen váltak el mert belátták, h nem illenek össze, akkor számomra nem lenne zavaró egy ilyen látogatás. Inkább büszke lennék rá h mi ketten a párommal milyen szép közös életet építettünk fel (ház, gyerek stb.).

Van olyan barátnőm, akinek a férje az aktuális szeretőjét hivatta meg hozzájuk, mondván h a hivatalosan elismert (a házasságban született 5 és 6-6 éves) gyerekeinek ideje megismerkedni a szeretőjétől született 3 évessel. Szóval ilyen is van, csak h legyen mihez viszonyítanod! ;)

2017. febr. 9. 12:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igazából én nem akarok emiatt összeveszni a párommal, bízok benne, és tudom hogy szeret. A kislányunkat pedig imádja, ő szerette volna jobban, és még tervezünk kistesót/kistesókat is! Nem szeretném, sőt, nem is tilthatom meg hogy kivel beszéljen és kivel barátkozzon. Viszont nekem ez most tényleg sok volt kicsit, legalábbis az a része hogy hozzánk akar eljönni. Mindenki másképp van az exel való kapcsolatban, én pl.már egyikkel sem tartom a kapcsolatot, mert mint páran írták az már a múlt. A legjobban viszont attól tartok, hogy ez kellemetlen lesz mindenkinek... nekem is, hogy a párom exével kell "barátkoznom" hiszen ők csak együtt voltak, szerették egymást stb. Lehet ez már túlzás, de én így gondolom. Oké, már velem van, de ez nekem így már tényleg sok.
2017. febr. 9. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!