Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
az ex a múlt. elmúlt. vége. kész.
semmi keresnivalója az új kapcsolatomban, semmilyen formában.
(kivéve, ha mondjuk válás után a közös gyerekről van szó, láthatás, stb. az természetes, hogy a közös gyerek érdekében jó viszonyt kell fenntartani, de akkor is a minimálisra kell szorítani a kapcsolatot. )
de ilyen "baráti " összejárogatásról, gyerek látogatásáról, stb. szó sem lehetne.
Kedves Levente!
Nem, egy barát látogatása nem beteges, de mint írtam, én most látnám a csajt először. Semmi bajom nincs azzal hogy beszélnek, mint azt írtam is, de kicsit meglepett, hogy a közös gyerekünket megszeretné ismerni. Olyat pedig pláne nem írtam hogy leprás lett, vagy undorító hogy hozzáér a gyerekhez! Igen, azt írtam valóban hogy rosszul lennék tőle ha az ölébe venné vagy játsszana vele (!!) de attól hogy szimplán csak hozzáér nem! Kicsit figyelmesebben is elolvashattad volna hogy pontosan mit írtam. Persze mindenkinek más a véleménye, amit én elfogadok, hiszen mindenki másképp gondolkodik egy adott helyzetről. Ti férfiak pedig amúgy sem veszitek komolyan az ilyet, de egy nőt ez sokkal jobban zavar. De szerintem neked sem esne jól, ha a barátnőd hazavinné az exét, hogy megnézze a ti közös gyereketeket, akkor sem, ha már csak barátok.
Nálam ez még belefér a normális kategóriába. Ha békésen váltak el mert belátták, h nem illenek össze, akkor számomra nem lenne zavaró egy ilyen látogatás. Inkább büszke lennék rá h mi ketten a párommal milyen szép közös életet építettünk fel (ház, gyerek stb.).
Van olyan barátnőm, akinek a férje az aktuális szeretőjét hivatta meg hozzájuk, mondván h a hivatalosan elismert (a házasságban született 5 és 6-6 éves) gyerekeinek ideje megismerkedni a szeretőjétől született 3 évessel. Szóval ilyen is van, csak h legyen mihez viszonyítanod! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!