Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Van párom, és egy lassan 2 éves kislányunk. A páromnak sok nő ismerőse van, sokat ismerek és ez nem is zavar. Viszont van egy excsaja, akivel szintén szokott beszélgetni, persze ez sem zavart, mert ugye nem véletlenül ex, arról nem beszélve hogy már gyerekünk is van. A csaj viszont szeretne meglátogatni minket, mert szeretné megismerni a kislányunkat. Én még személyesen sose találkoztam vele, ez lesz az első alkalom. Hogy viselkedjek vele? Egyáltalán szerintetek normális, hogy megakarja ismerni a volt pasija gyerekét? Az egyik barátnőjével jönne.
2017. febr. 9. 10:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem kicsit sok lenne. Ok, beszeljenek baratilag ha olyan fontos, de a csaladi eletunkbe kizart, hogy bevonnam.
2017. febr. 9. 10:19
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Hülye helyzet. Én nem akarnék haverkodni a párom exével, és nem örülnék, ha ők ketten folyamatosan tartanák a kapcsolatot. Állítsd le őket, a nő ne jöjjön a lakásotokba!
2017. febr. 9. 10:22
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Én biztosan nem fogadnám, nem érdekel, ha a pasi tartja az exekkel a kapcsolatot, de hogy én velük ismerkedjek kizárt. Mondd meg a párodnak, lehet hogy ő és az exei defektesek és te nem követed a példáikat.
2017. febr. 9. 10:22
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
Ez több mint beteges!
2017. febr. 9. 10:23
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Miért akarja az ex gyerekét megismerni? Nem is értem... biztosan nem engedném, mi semmilyen formában nem tartunk kapcsolatot ex-szel...
2017. febr. 9. 10:25
 6/17 A kérdező kommentje:
Ahogy olvasom, Ti is úgy gondoljátok ahogy én! Nagyon meglepődtem, mikor a párom mondta. Oké, ha véletlen összefutunk valahol és úgy megnézi a gyereket, de az hogy hozzánk eljöjjön nekem is picit sok volt. Őszintén szólva én nem is vagyok rá kíváncsi, a gondolattól pedig hogy a pasim exe az én gyerekemet (esetleg) az ölébe vegye, vagy játsszon vele egyenesen rosszul vagyok!!
2017. febr. 9. 10:31
 7/17 anonim ***** válasza:
10%

Pont az a kulcs, hogy ne foglalkozz azzal, hogy mások szerint normális-e.

Mindenkinek lehet véleménye arról, hogy ő hogy viselne ilyen helyzetet. De aki komolyan gondolja, hogy ez egy objektíven eldönthető kérdés, az már eleve nem normális :D Kivéve persze ha brit tudós.

Ha a párod is szeretné, és neked szimpatikus vagy legalábbis semleges a csaj, akkor - és csak akkor - jöjjenek.

Ha indokolatlanul hisztizel, például mert mondjuk a gyakorin az mondták, hogy nem normális, vagy presztízskérdést csinálsz belőle, akkor gyártasz egy kis tüskét a párodban. Már persze, ha ő akarja az ismerkedést. különösen ha nagyon. Ha meg belemész, akkor jó fej leszel. Ha még lelkesen is csinálod, akkor extra jó fej.

2017. febr. 9. 10:47
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
Nyilvan nem azert tette fel a kerdest, mert semleges neki vagy szimpatikus. Ha valamivel semmi bajom nincsen, akkor nem kerdezoskodom rola se a gyakorin se mashol :D Szerintem nem talalnal olyan embert akinek ez egy normalis szituacio lenne.
2017. febr. 9. 10:56
 9/17 1992Dávid ***** válasza:
46%
Az ex azert ex mert már nincs nem kell velüktartani a kapcsólatott semmilyen szinten szerintem főlleg ha komolx is volt .
2017. febr. 9. 10:57
 10/17 anonim ***** válasza:
53%
igen meglepne, ha a férjem azért tartana extrajófejnek, mert nem hisztizem, hogy az ex jöjjön hozzánk, tartsuk a kapcsolatot...
2017. febr. 9. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!