Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ez normális?

Figyelt kérdés
Normális ha a barátnőm más fiúkkal haverkodik,találkozik? (Távkapcs) Hagynom kéne hogy ezt tegye vagy jogos ha azért kiakadok? :/ F/19

2017. febr. 4. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Normális, legfeljebb téged zavar, vagy nem bízol meg benne. Nem értem miért nem lehetne valakinek barátja az ellenkező nemből. Ha zavar akkor szólj neki, hogy neked nem OK a dolog.
2017. febr. 4. 16:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért kapok agyfaszt mert tudom hogy bejön a srácnak, meg egyszer egy másikkal eljátszott egyet s mást. De azt mondja teljességgel megbánta amit tett akkor és tényleg csak egy szájra pusziról van most szó.
2017. febr. 4. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy viselkedik velük.

Lehet normális, ha betartja a viselkedési szabályokat.

És lehet abnormális, ha kelleti magát, flörtöl velük.

Nem mindegy, melyik helyzet áll fenn.

De ha egyszer már szájrapuszizott állítólagos haverral, akkor nem várhatja el, hogy bízz benne.

2017. febr. 4. 16:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez evidens tudja is hogy megingott a bizalom, még is én vagyok a szar hogy ha kiakadok hogy mi a francért indul el mással. Na mindegy mind a 2 választ köszönöm :)
2017. febr. 4. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Jogos. Más f_szokkal kavar melletted csak ha ne adj megmered említeni, hogy nem nagyon kéne félrek_rogatni akkor neked fogja felróni, hogy "Mit féltékenykedsz"...
2017. febr. 4. 17:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudod addig csinálja ezt míg tudom nem ütünk meg nőt őt jól szájba csapom. Én vagyok a szar ha leállok egy öt éves ismerősömet megölelni meg nekem legyen bűntudatom, de ő mehet idegen faszokkal...Hát majd néz egyet mikor nem lesz már mellette az, aki amúgy mindenben segített neki.
2017. febr. 4. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy érted azt, hogy "indul", "megy" velük? Hova?
2017. febr. 4. 17:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát mozi, kirándulás stb. érted ilyen tökre "randinak" nevezhető dolgok.
2017. febr. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!