Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/lányok ti tudtatok itt olyan lánnyal/fiúval beszélni, aki normális volt, es nem egyből szexuális tartalmú beszélgetést szeretett volna folytatni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 18:35
1/21 anonim válasza:
én nem beszélni akarok a szexről, hanem csinálni
24f
3/21 anonim válasza:
Igen tudtam.
6 férfiből 1 ilyen volt :)
5/21 anonim válasza:
Tudtam, igen :) fiú létemre, nem ez az első ami eszembe jut.
21/F
10/21 anonim válasza:
Igen tudtam. És már vagy 2-3 hónapja irkalunk. :) Kevés az ilyen, de igen van itt id belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!