Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Mikor fognak leszokni erről az emberek? *pontozás*

Figyelt kérdés

Annyi kérdés és válasz van itt, és valami elképesztő, hogy milyen sokan írják ezt a "a csaj nyolcas volt" vagy hát én egy 4-es 5-ös vagyok. Vagy hát ha nem 9-es minimum, akkor nem állok vele szóba stb... Szóval bakker! Elképesztő módon tárgyiasítja ez a nőket és férfiakat egyaránt. Csak szerintem van némi probléma azokkal, akik ezt a kifejezés módot használják? Mégis hogy lehetne egy "egységes pontozási rendszert" ráhúzni a szépségre, vagy még inkább arra, hogy kinek mi tetszik. Hiszen, ami nekem "5-ös" az másnak 2-es vagy tudja a fene, valakinek 8-as.

Ráadásul olyan érzésem van tőle mintha a másik ember csak egy árucikk volna, amit csak úgy osztályozni lehet. Ezt csak én érzem, és másokban nincs ilyen?

Valamiért azt gondolom, hogy sokan, akik "pontozzák" az ellenkező nem tagjait, azoknak azért nincs párja, mert nem emberként tekintenek rájuk, hanem tárgyakként, amik fejben kapnak egy számot és kész. Az az értékük, amilyen számot kaptak.

Na most, hogy a GyK fél közösségét megtámadtam a kérdésemben, várom a válaszokat... szép lesz...

:)

2017. febr. 5. 17:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Teljes mértékben egyetértek veled!
2017. febr. 5. 17:49
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
De a kulcsszavaiddal, már kevésbé, azokon, jót mosolyogtam ;)
2017. febr. 5. 17:49
 3/19 anonim ***** válasza:
72%

Egyetértek veled, szerintem is butaság a pontozás.

Ilyen irányba tart a világ...minden árucikk lesz. Az emberek és az emberi kapcsolatok is. (pesszimizmus off)

2017. febr. 5. 17:51
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Totálisan igazad van, eléggé gáz dolognak tartom a pontozást. Mennyivel jobb azt mondani, hogy "széplány". Mindenki tudja akkor, hogy nekem tetszik, mégse úgy fogalmazok, mint valami lópiacon a licitálók.
2017. febr. 5. 17:52
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Én nem tudok pontozni, pedig nő vagyok (bár lehet ehhez a férfiak értenek), ha valaki szép azt elismerem és ennyi.
2017. febr. 5. 18:02
 6/19 anonim ***** válasza:
12%

Tyű ha.Csak azt nem értem,hogy mi hozta össze ezt a kérdést benned?

-Alváshiány?

-Túl sok kávé?

-Édességmérgezés?

-Kóros szexhiány ?

-Koktél keverési tudományos kísérletek?

-Paleo diéta?

-Gyik fétis'?

Pontfóbia?

Rettentően kíváncsi vagyok....

2017. febr. 5. 18:09
 7/19 anonim ***** válasza:
58%

A gyakorin ahol nem látjuk a pár egyik tagját se, hasznos a pontozás, mert egy viszonylag objektív skála. Már ha valaki a nevezetes katalógust használja, és nem csak a hasára üt.

Nők:

[link]

Férfiak:

[link]

Persze, hogy kinek az tetszik kinek ez, de a fenti kategóriák jól mutatják, hogy általában mennyire tetszik a másik nemnek valaki. Ahhoz képest biztosan pontosabb, mint amikor azt mondja valaki hogy ő átlagos.

2017. febr. 5. 18:12
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Én nő vagyok, de ezeknél tudnék sokkal szebb nőket. Sőt, csak szebbet. Nehogy már ilyenek legyenek a tízesek. Priyanka Chopra. Hol van a listáról?
2017. febr. 5. 18:23
 9/19 anonim ***** válasza:
50%

Valahol megértem a problémádat. Erős 8-as a kérdés. :D Nos, viccelek. De hadd mondjak valamit. EAhogy írod, ez szubjektív dolog. Ne is akard objektíven tekinteni. Nem értek egyet azzal, hogy aki képes pontozni, az tárgyiasítja a másik nem képviselőjét. Épp csak kifejezi, hogy NÁLA vagy NEKI mennyire tetszik. Kell valami fokmérő, persze érthető, hogy mihez képest 8-as. Mármint, hogy NEKI mi a 10-es, 5-ös, 0-ás. Ez inkább csak arra jó indikátor, hogy mennyire más az emberek ízlése, objektív képet nem kapsz. Én is írtam már, hogy nálam ez a csaj 7-es.

Akkor leírom, mi alapján pontozok:

1- abszolút ronda, taszító, világ utolsó nője lenne, sem kéne

2- nagyon csúnya, ránézek és leginkább undor fog el.

3- átlag alatti valamivel, még ki is nézne valahogy, ha nem lenne igénytelen, kövér, de mivel az, esélytelen.

4- átlag alatti, egy jó hajjal, ruházattal, életmódváltással még talán el tudnám képzelni, hogy járjunk.

5- átlagos, semmi extrát nem vált ki belőlem, ránézek és 12-őt látok belőle 5 percen belül. Nem csúnya, de nem is szép.

6- átlag feletti leginkább a kisugázása miatt, valami megfog benne, simán el tudom képzelni, hogy barátnőm legyen.

7- már majdnem szép kategória, igazán vonzó, barátnő feeling hamar előjön

8- a széparcú, jó alakú nő, aki bájos, valamiért megragad bennem, de még nem tartom felejthetetlennek küllemre

9- Tízből 1 ilyen nőre mondom, bomba alakú, babaaarcú, arányos testalkat, kellően széles csípővel, keskeny derékkal, hosszú formás lábakkal, simán modellkedhetne is, az abszolút vonzó nő iszonyúan erős szexuális kisugárzással

10- ilyet eddig nem ismertem :D

Ez csak kb. hogy be tudd lőni, ha ezentúl írnék ilyet.

2017. febr. 5. 18:27
 10/19 anonim ***** válasza:
45%
Napi világmegváltó kérdés.
2017. febr. 5. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!