Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy égett arcú nővel?
Figyelt kérdés
Fiatal, a teste fullos, de a fél arcán van egy heg, mert megégett. Egyébként nagyon gazdag, meghaltak a szülei, nagyszülei, örökölt házat, kocsit, biztos pénzt is. Jártam már nála javítani ezt-azt, egyedül él egy 4 szintes luxuslakásban, beszélgettem is vele. Normálisnak tűnik, de hozzá hasonló gazdag pasiknak biztos nem kell. Én viszont azt nem tudom, hogy tudnék-e hozzá vonzódni, lehet nem csak az arca égett meg.2017. febr. 8. 11:38
41/44 anonim válasza:
Szívességet? A világnak tennél ha elásnád magad! Arrogáns, nagyképű fasz! Valószínűleg azért jár színházba és nem fesztiválra mert azt szereti, nem?! Ha valaki egyedül megy el színházba akkor pont ugyanúgy elmehet egyedül fesztiválozni is, nem kell a te szívességed. Még majd csókolja meg a segged mert szóba állsz vele, nem?!
42/44 anonim válasza:
Az a nő így látatlanban is 1000x többet ér nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!