Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek egy égett arcú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy égett arcú nővel?

Figyelt kérdés
Fiatal, a teste fullos, de a fél arcán van egy heg, mert megégett. Egyébként nagyon gazdag, meghaltak a szülei, nagyszülei, örökölt házat, kocsit, biztos pénzt is. Jártam már nála javítani ezt-azt, egyedül él egy 4 szintes luxuslakásban, beszélgettem is vele. Normálisnak tűnik, de hozzá hasonló gazdag pasiknak biztos nem kell. Én viszont azt nem tudom, hogy tudnék-e hozzá vonzódni, lehet nem csak az arca égett meg.
2017. febr. 8. 11:38
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
98%
Te a pénze miatt szeretnél összejönni vele? Nagyon úgy tűnik, mert szinte csak a pénzéről írsz, egy belső tulajdonságát sem írtad le..
2017. febr. 8. 11:41
 2/44 anonim ***** válasza:
17%
én nem
2017. febr. 8. 11:43
 3/44 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne?

Egyébként meg hidegen hagy, hogy mennyi pénze van.

4/44 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon gáz vagy, úristen. :(

Pénzéhes.

5/44 A kérdező kommentje:
nincs mit írni róla, kedves ha ott vagyok, kifizeti amit megcsinálok, olyan nőt nem is keresek, akit el kell tartani, nekem nincsenek nagy elvárásaim, ha szebb lenne az arca, már rámozdultam volna, de így nem tudom
2017. febr. 8. 11:46
 6/44 anonim ***** válasza:

Ez melyik film? :)

Jobban meg kellene ismerned ahhoz,hogy tisztán láss.Nem ciki ha még nem rohanod le.Próbálj meg hozzá közeledni aztán idővel eldől,hogy ki mit szeretne.Lehet,hogy nem is jönnél be neki mint férfi.Az is előfordulhat,hogy nem is akar maga mellé senkit..

Persze,most azt mondom,hogy ha szimpatikus akkor nem érdekelne a heg,de azért csak látni kellene.

2017. febr. 8. 11:47
 7/44 anonim ***** válasza:
Akár össze is jönnék, de látatlanban nem lehet megmondani. Mennyire égett meg az arca? Lehet-e plasztikáztatni (ezek szerint a zseton megvan rá...)? Mit jelent hogy "fullos" test (ez mindenkinek mást jelenthet...)? Milyen a természete? Mennyire intelligens/buta? stb stb...
2017. febr. 8. 11:48
 8/44 anonim ***** válasza:
92%
Úgy látszik, egyesek összekeverték a "Nem hasznos" gonbot a dislike-kal.
2017. febr. 8. 11:53
 9/44 A kérdező kommentje:
mástól úgy tudom, nem is akarja plasztikáztatni, de legalább sminkelné vagy takarná el. Intelligens, tanult, művelt, de nagyon visszafogott, nem jár bulizni, discoba, csak színházba meg múzeumba. Az azért érdekes lenne, ha nem jönnék be neki, nekem nincsenek látható hiányosságaim.
2017. febr. 8. 11:55
 10/44 anonim ***** válasza:
Szexre biztosan, de ha normális és ,megtalálnánk a hangot egymással, megfogna a személyisége akkor akár házasság is.
2017. febr. 8. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!