Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy égett arcú nővel?
Figyelt kérdés
Fiatal, a teste fullos, de a fél arcán van egy heg, mert megégett. Egyébként nagyon gazdag, meghaltak a szülei, nagyszülei, örökölt házat, kocsit, biztos pénzt is. Jártam már nála javítani ezt-azt, egyedül él egy 4 szintes luxuslakásban, beszélgettem is vele. Normálisnak tűnik, de hozzá hasonló gazdag pasiknak biztos nem kell. Én viszont azt nem tudom, hogy tudnék-e hozzá vonzódni, lehet nem csak az arca égett meg.2017. febr. 8. 11:38
11/44 A kérdező kommentje:
házasodni én se szeretnék vele, nem akarom, hogy ujjal mutogassanak rá, de összejönni jó lenne vele
2017. febr. 8. 12:02
12/44 anonim válasza:
Én rendszeresen látok egy ugyanilyen nőt, pontosan illik rá a leírás, 35 körüli lehet, magas, modell külsejű, de a fél arca megégett. Általában szomorúan néz mindig maga elé, ami érthető is. Gondolj arra, hogy egy ilyen szerencsétlen eset bárkivel, bármikor megtörténhet - akár Veled is -, viszont az életet továbbra is élni kell, el kell fogadni, hogy talán már semmi sem lesz ugyanaz, mint korábban, de a boldog élethez ettől még ugyanúgy jogod van. Én abszolút el tudnám képzelni, és még "fullosnak" sem kéne lennie. Biztos ez a nő is örülne egy pasinak, aki így el tudná fogadni. 34F
13/44 anonim válasza:
Tegnap este volt a Film+-on egy film amiben a főszereplőnő ugyanez volt mint a te leirásod :D
Colin Farell volt a másik főszereplő :)
14/44 A kérdező kommentje:
vicces vagy, nem, nem a tévében láttam, tegnap este otthon se voltam, a címét nem akarom leírni a nőnek, de jó környéken lakik, van közös ismerősünk, lehet tőle kéne megtudni, hogy mint pasi akarna-e tőlem valamit?
2017. febr. 8. 12:11
15/44 anonim válasza:
#9 "Az azért érdekes lenne, ha nem jönnék be neki, nekem nincsenek látható hiányosságaim." Szerinted ennyi elég ahhoz ,hogy valakinek bejöjjön a külsőd?
16/44 anonim válasza:
Jézusom, kérdező, HAGYD ŐT BÉKÉN... Undorító vagy.
17/44 anonim válasza:
A kérdező egy kicsikét el van tájolódva értékrend-ügyileg..
18/44 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy szüksége lenne egy olyan kisfiúra, aki még az általános iskola szintjén van, a közös barátoktól akarja megtudni, hogy vajon bejön-e neki, mert maga nem tudja megkérdezni. A haját is meghúzgáltad már?
Egyébként nem hiszem, hogy egy magadfajta szerelővel összejönne, nem egy szinten vagytok. Még ha modell kinézetű lennél és ez mellé okos, művelt és kedves, akkor talán. De a kérdésedből ítélve nem vagy az
19/44 anonim válasza:
Budapesti? Mert akkor tudom kiről van szó
20/44 anonim válasza:
Tudod miért nem sminkeli magát és miért nem műtteti meg az arcát? Mert ez is egy jó szűrő az ilyen felszínes f....kalapok kiszűrésére,mint amilyen te vagy,öcsikém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!