Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Összejönnétek olyan nővel, aki parókát hord? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Betegség miatt (alopecia), ha annyira kevés haja van, hogy inkább paróka mellett dönt. A paróka teljesen természetes hatást kelt (valódi hajból készült), nem lehet megmondani róla, hogy nem az ő haja. Esetleg gyakran váltogatná is a színt, frizurát. Viszont ugye azért ezt is le kell olykor venni...akkor pedig a szinte kopasz fejjel kellene szembesülni...
2017. jan. 25. 23:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
25%
Nem.
2017. jan. 25. 23:54
 2/34 anonim ***** válasza:
26%
Ezért ugyan megfogtok kövezni, de én nem.
2017. jan. 25. 23:55
 3/34 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező Te vagy a nő?
2017. jan. 25. 23:56
 4/34 A kérdező kommentje:

Igen.

És aki nem, azt megkérdezhetem, hogy pontosan miért nem? A paróka taszít, vagy a valódi probléma, hogy alig van haja a nőnek?

2017. jan. 25. 23:58
 5/34 anonim ***** válasza:
90%
Szegénykém :( nagyon rossz olvasni, hogy az első két válaszadó ennyire elutasító volt (de természetesen megértem őket is). Kitartás és kívánom, hogy minél előbb megtaláld azt a pasit, akit ez nem fog zavarni és úgy szeret téged, ahogy vagy!!!
2017. jan. 25. 23:59
 6/34 anonim ***** válasza:
12%
Nem. (nem tudhatom a stresszt ami a betegséggel jár hogy kezeled, a parókát meg lehet szokni )
2017. jan. 26. 00:00
 7/34 Diavolino44 ***** válasza:
80%

Lehet furán fog hangzani, de nekem nem lenne bajom ezzel. Igen elsőre kicsit sokkoló lenne, de nem különösebben zavarna, engem a műcicik sem zavarnak. Csak tényleg természetes hatást keltsen, mert volt egy ismerősöm, bár ennek mar vagy 15 eve, akinek borzalmasbbnal borzalmasabb párokai voltak, mert a kemo miatt kihullott a haja.

31f

2017. jan. 26. 00:03
 8/34 anonim ***** válasza:
12%
2-es vagyok. Nekem a haj az világ életemben fontos szerepet játszott, én pl. hetente járok fodrászhoz,hogy minden részénél tökéletes legyen (ezt a munkám megis követeli, rettentő mód fontos a jó megjelenés). Ezekben a dolgokban pedig hasonló párt szeretnék magamnak.
2017. jan. 26. 00:09
 9/34 anonim ***** válasza:
82%

"Nem,mert a cabrio merdzsómba' ha rajolok az Ardián, akkor nem akarom hogy a menetszél lefújja a haját..még a mégén meghúzza a fényezést.."

Szerintem max az idézett értelmi szinten lévőnek lenne baja veled

Amúgy komolyan, sajnálom, hogy beteg vagy, biztos rossz lehet..de manapság olyan jó parókákat csinálnak, hogy meg nem mondod, igazi-e vagy mű..gondolom, hogy emiatt gátlásos lehet, pedig nem kell! A paróka ne korlátozzon abban,hogy teljes életet élj, és bátran ismerkedj másokkal..ha a személyiséged vagy egyéb külső adottságod alapján valaki beléd szeret, nem fogja zavarni ez a kis apróság..mások sokkal komolyabb bajokkal is találnak maguknak társat, akik elfogják őket olyannak, amilyenek :)

2017. jan. 26. 00:10
 10/34 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tényleg nem egyszerű így az ismerkedés. Átverni sem akarok senkit, hogy tegyük fel a 3. randin közlöm csak vele, hogy mi a helyzet. Na meg felesleges is lenne a sok együtt töltött óra, ha aztán eltűnik az illető. Rögtön ezzel indítani pedig még annak is taszító lehet, aki amúgy lehet meg tudna vele barátkozni, hiszen még nem is ismer...
2017. jan. 26. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!