Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek olyan nővel, aki parókát hord? Bővebben lent.
Igen.
És aki nem, azt megkérdezhetem, hogy pontosan miért nem? A paróka taszít, vagy a valódi probléma, hogy alig van haja a nőnek?
Lehet furán fog hangzani, de nekem nem lenne bajom ezzel. Igen elsőre kicsit sokkoló lenne, de nem különösebben zavarna, engem a műcicik sem zavarnak. Csak tényleg természetes hatást keltsen, mert volt egy ismerősöm, bár ennek mar vagy 15 eve, akinek borzalmasbbnal borzalmasabb párokai voltak, mert a kemo miatt kihullott a haja.
31f
"Nem,mert a cabrio merdzsómba' ha rajolok az Ardián, akkor nem akarom hogy a menetszél lefújja a haját..még a mégén meghúzza a fényezést.."
Szerintem max az idézett értelmi szinten lévőnek lenne baja veled
Amúgy komolyan, sajnálom, hogy beteg vagy, biztos rossz lehet..de manapság olyan jó parókákat csinálnak, hogy meg nem mondod, igazi-e vagy mű..gondolom, hogy emiatt gátlásos lehet, pedig nem kell! A paróka ne korlátozzon abban,hogy teljes életet élj, és bátran ismerkedj másokkal..ha a személyiséged vagy egyéb külső adottságod alapján valaki beléd szeret, nem fogja zavarni ez a kis apróság..mások sokkal komolyabb bajokkal is találnak maguknak társat, akik elfogják őket olyannak, amilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!