Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek olyan nővel, aki parókát hord? Bővebben lent.
#9: az ellenkező nemmel szemben támasztott elvárások ugyan mióta függenek az értelmi szinttől?
Kérdező, én őszintén sajnálom a problémádat, de számomra a — hosszú, természetes — haj egy igen fontos pont a nőkön. Olyannal sem jönnék össze, akinek rövid haja van.
Kívánom, hogy találj egy nálam elfogadóbb alakot.
Heraclius,te már csak tudod :)
Kérdező,hagyd hogy megismerenek, ne támadd le őket rögtön (pont azért ne, amit írtál)..
Ez 2 nappal ezelőtt történt :)Szerintem van ettől nagyobb probléma a földön, ahol én dolgozom (külföld) szó van ketto lány akinek egyszer kicsi, egyszer nagyon hosszú a haja.
Nagyon szép fényes és fekete, szó .....megkérdeztem öt és azt mondta hogy vette de 100% ban eredeti haj, meg is fogtam mivel hosszú csak hátul lehetet látni hogy nem az övé.
Semmi bajom vele , nekem nem volna gond :)
Alszik benne, mossa és fésüli, süti és vasalja mintha az övé volna :)
Másoknak üzenem hiába vagy gyönyörű ha megcsalnak és bántanak téged, belső értékek sokkal fontosabbak. :)
Szerintem.
Nézd! Semmi sem lehetetlen! Nekem hiányzik az egyik karom, idén mégis férjhez megyek egy szexis, sportos és tökéletes külsejű férfihoz, mert ő életem szerelme, és valami csoda folytán én is neki...:)
Korábban kipróbáltam a netes társkeresést, de épp emiatt a problémám miatt nehézkes volt a dolog...mert ez sem egy olyan téma, amit elsőre bedob az ember, ugyanakkor feszélyezett, hogy mikor mondjam? Mennyi idő után? Hogy írjam ezt csak úgy le...elég idegesítő volt, bár hozzáteszem, hogy végül, akinek elmondtam, mind egytől egyig normálisan állt hozzá, és senki nem volt sem bunkó, sem elutasító.
De én inkább a személyes ismerkedésnek vagyok a híve, nem árulok zsákbamacskát, mert nem hordok pót kart, bár még így is volt olyan munkatársam, aki nem vette észre egy hétig, sőt a volt lakótársam is két nap után kezdett el mereven bámulni, hogy mi van, miközben előtte való nap együtt vacsoráztunk. :)
Szóval visszatérve Rád! Ha neten ismerkedsz, akkor néhány beszélgetés után szerintem nyugodtan mond el, ha zavarja, akkor legalább megspórolsz egy felesleges találkát. Ha élőben, buliban, munkahelyen, bárhol kerülsz olyan szituba, hogy ismerkedsz, szerintem nem feltétlenül fontos ezzel indítani. Mert ha azt látod a srácon, hogy odáig van érted és vonzódik hozzád, akkor hagyj időt az ismerkedésre...minél jobban megkedvel, annál valószínűbb, hogy megértőbb, elfogadóbbá válik feléd...
Meg basszus, nem tudom te, hogy vagy vele, de én azt vallom, hogy ne a sajnálattal kezdődjön már a dolog! Én ki nem állhatom, hogy ha sajnálnak...mindent megtudok csinálni, úszom, főzök, biciklizek, cipőt kötök, nem kell sajnálni. Főleg ismerkedésnél nem hiányzik egy férfi szánalma.
Oké lehet nem szép dolog, hogy ha csak később mondja el az ember, de most őszintén, a férfiak sem azzal indítanak, hogy mondjuk "csak" 12 cm a farkam!
Egyébként arra van lehetőség, hogy esetleg hajbeültetést csináltass? Gondolom a póthaj nem megoldható, mert ahhoz is kell x sűrűségű és hosszúságú alap haj, de a beültetés nem működhet? Lehet még a TB is finanszírozná, hisz betegség következménye...
Az is eszembe jutott, hogy lehet az kevésbé lenne zavaró, ha mondjuk nem váltogatnád a színt meg a fazont túl sűrűn. Mert mondjuk nem biztos, hogy a leendő párod mindenkinek magyarázkodni szeretne, meg válaszolgatni az őt bombázó kérdésekre, hogy múlt héten miért volt vállig érő szőke hajad, most meg hogyhogy derékig érő vörös és göndör...?
Lehet, hogy sokakat nem is maga a tény zavarna, hanem az, amit a környezetéből váltana ki...bár nem tudom, ha szeretünk valakit, akkor fel is vállaljuk...
Nem tudom, hogy segítettem -e bármmit, de minden jót kívánok neked! Remélem találsz egy megértő, édes pasit, aki beléd lát, és a belsőd miatt szeret beléd, és nem abba, hogy hány hajszálad van...! Egyébként lemerem fogadni, hogy egy szép kis bájos pofid van, és hidd el, ez mindennél többet ér! Lehet valakinek szép haja, ha csúnya az arca! Szóval fel a fejjel! :)
Azt valaki árulja már el nekem, hogy az első két válaszoló mi a rákért lett lett lepontozva? Aztán meg jöttek a sajnálkozó üzenetek, hogy jaj szegénynek milyen rossz lehetett ezt hallani? Hogy lehet hogy a nők nem ilyen elfogadóak, amikor mondjuk egy alacsonyabb pasiról van szó? Értem én hogy idegesítő az a napi 10 kérdés, de basszus valakinek legyen már esze hog elfogadja a másikat! Mi ez az elképesztő képmutatás és résztehajlás? Lehet hogy pár embernek tényleg tetszik egy kopasz csaj, de a legtöbben inkább instant puncit remélnek itt a fiúk között. Igen, ők is ugyanolyanok mint a lányok. Na mindegy.
Én nem jönnék össze. Tudom, úristen, milyen felszínes hímsoviniszta vadbarom vagyok, de inkàbb az az oka, hogy parókát hord. Ugyanolyan frusztrációkkal rendelkezik, mint egy alacsony férfi, csak az alacsony férfi nem tudja komoly műtét, vagy nagyobb feltűnés nélkül korrigàlni ezt. Esetleg ha egy igazi beszèlő pompomot hordana magán, ami mindig kommentálja a világ eseményeit, az még bejönne, mert van funkciója, és nem csak annyi hogy ne azt nézze mindenki, hogy úristen, nincs a csajon haj, vége a világnak.
Lehet lepontozni érvek helyett gyerekek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!