Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Összejönnétek olyan nővel, aki parókát hord? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Betegség miatt (alopecia), ha annyira kevés haja van, hogy inkább paróka mellett dönt. A paróka teljesen természetes hatást kelt (valódi hajból készült), nem lehet megmondani róla, hogy nem az ő haja. Esetleg gyakran váltogatná is a színt, frizurát. Viszont ugye azért ezt is le kell olykor venni...akkor pedig a szinte kopasz fejjel kellene szembesülni...
2017. jan. 25. 23:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
66%

Épp mostanában megy az egyik adón egy műsor, amiben valamilyen betegséggel, vagy betegség szövődményével élő emberek keresnek párt maguknak. Van egy pasi, akinek az egyik lába térdből hiányzik, van egy nő, aki rákos volt, és nincs melle, van olyan, akinek színesbőrűként elég feltűnő a vitiligo, és van két nő, akik parókát hordanak, mert nincs hajuk. A randik során senkinek nincs ezzel gondja, ha nem is megy valakivel jól, az olyan okok miatt van, amik bárkivel megtörténhetnek.

Mondjuk a paróka szerintem azért "rossz", mert ha leveszed, az olyan... "sokkoló". Nem rossz értelemben mondom :D Csak olyan fura.. mint amikor leveszi a szemüvegét egy olyan ember, akit sok éve csak szemüvegben láttál. Az én párom csak levágatta tüsire a lapockáig érő haját, alig ismertem meg, már vártam, hogy nyújtsa a kezét, és mutatkozzunk be egymásnak (akkor még csak haverok voltunk, és társaságban találkoztunk, de 2 éve ismertem :D )

Szóval hogy ha nem félsz tőle nagyon, lehet, hogy érdemes lenne bevállalnod, hogy kopasz vagy, és vagány. Ha sminkelsz mellé, akkor simán maradhatsz nőies, plusz szerintem tök jó ötlet a henna festés a fejbőrre, kifejezetten jól tud kinézni.

Persze a paróka is jó megoldás, mert mégse annyira extrém a mindennapokban.

Biztos vagyok benne, hogy fogsz olyat találni, akit nem zavar. :)

2017. jan. 26. 08:49
 22/34 anonim ***** válasza:
Hát ha csak ennyi van akkor összejönnék vele. De ha ez miatt siránkozik állandóan miközben én teljesen elfogadtam, az már zavarna, és ha ezmiatt lenne feszélyezett mellettem, akkor nem.
2017. jan. 26. 09:00
 23/34 anonim ***** válasza:
74%

Tudom, hogy nem teljesen témához tartozik, de nekem van nőismerősöm, aki kopaszra vágatta a haját - nem betegség miatt, hanem pontosan azért, hogy felhívja az emberek figyelmét a hozzád hasonlóan betegséggel küzdőkre.

Először, mikor megláttam, lesokkolt. Rögtön az jutott eszembe, hogy úristen, hogy mert ilyet bevállalni, és oké, hogy jó cél, de azért... És tudod mit? Az első néhány napban fura volt (nagyon jó példa, amit itt leírtak fentebb, a szemüveg, meg a frizuraváltás), de a környezet gyorsan megszokta. És nyilván azoknak a pasiknak nem jön be, akik a hosszú loboncot szeretik, de rengeteg és még annál is több bókot kapott azóta férfiaktól, és őszintén, sokkal nőiesebb lett így a csaj, mert az arca, a sminkje, a minden egyéb került előtérbe, nem a haja. És gyönyörű lett, még női szemmel is, az első furcsállkodást leküzdve.

Nálad ez nem választás kérdése, tudom, de szerintem bármely parókánál többet ér, ha elfogadod magad így. A szépség nem a hajkoronán múlik, még ha a média sokszor ezt nyomatja is.

[link]

Lesz olyan, aki így is szeret és elfogad, de először tanuld meg te is szeretni magadat! :) Anélkül nem megy. Sok sikert! :)

2017. jan. 26. 09:21
 24/34 Diavolino44 ***** válasza:
52%

Apám 5 cm alacsonyabb anyámnal, en 178 cm vagyok, es a legutolsó randin egy 179 cm csini csajszival mentünk iszogatni. Az, hogy luzer vagy az a te hibád. Az, hogy a kérdező kopasz az nem az o hibája.

A másik meg az, en nem értem ezt.. valószínűleg par percig látod, hogy kopasz egy nap, mert ugyis parokat visel. Volt itt egy kerdes, tetszik-e a raszta haj a lanyokon, ha marhára nem, inkabb viseljen parokat mint, egesz nap a raszta hajat kelljen bámulni.

2017. jan. 26. 09:52
 25/34 anonim ***** válasza:

#24 te lepontoztad az első két válaszolót? Ha nem, akkor nem hozzád szóltam. Ha igen, akkor azt is áruld el, hogy mi alapján vontad le azt a következtetést, hogy lúzer vagyok?

Egyébként összejöttél azzal a csajjal akivel elmentél iszogatni?

2017. jan. 26. 10:19
 26/34 anonim ***** válasza:
66%

Háááát... Eddig erről nem hallottam, szóval beírtam a keresőbe és rányomtam arra, hogy "képek". És mennyire súlyos a te eseted?

A kérdésre nem tudok egyértelmű választ adni, de ha adott helyzetben lekerülne a paróka, akkor inkább találnám magamat szemben egy kopasz fejjel, mint egy csak foltokban kopasszal.

Tudom, semmi vigasztaló nincs az előző mondatban, de szerintem közel sem lehetetlen a párkeresés.

30F

2017. jan. 26. 10:43
 27/34 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező ne is foglalkozz a negatív komentekkel, ugyanis sok nőnek parókája van, de a pasik nem ismerik fel és miközben megfordul egy dögös nő után és csorgatja a nyálát, fogalma nincs róla, hogy mi van alatta, nem beszélve a műhajról ami hozzá van csatolva az eredeti hajhoz, rengeteg magyar nő mászkál így.

Én biztos vagyok megtalálod azt a férfit, aki embert akar maga mellé és tisztába van nem sorozat gyártáson készül egy nő sem.

2017. jan. 26. 12:02
 28/34 anonim ***** válasza:
83%

Így van, teljesen nevetséges mikor műmellekre meg póthajakra kommentelik, hogy úristen de gyönyörű, de nőies, de tökéletes természetes szépség, hagyjuk.

Ugyanenek a jelenségnek az enyhébb változata mikor a sminket sem ismerik fel az arcon, "természetes a barátnőm", na persze.

Kérdező, ha tényleg ilyen problémád van, nem lehet könnyű, de a férfiak úgyis vakok a mostani jó minőségű parókára (is), sikerülni fog.

2017. jan. 26. 13:45
 29/34 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, aki ilyen állapotban van és egy nagyon szeretetteljes egyén, tehát a válaszom: igen.
2017. jan. 26. 20:56
 30/34 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló! Iszonyatosan bunkó vagy. Remélem soha nem lesz senkid!

Lehet hogy neked van hajad de emberileg egy nagy nulla vagy.

2017. jan. 27. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!