Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy égett arcú nővel?
Figyelt kérdés
Fiatal, a teste fullos, de a fél arcán van egy heg, mert megégett. Egyébként nagyon gazdag, meghaltak a szülei, nagyszülei, örökölt házat, kocsit, biztos pénzt is. Jártam már nála javítani ezt-azt, egyedül él egy 4 szintes luxuslakásban, beszélgettem is vele. Normálisnak tűnik, de hozzá hasonló gazdag pasiknak biztos nem kell. Én viszont azt nem tudom, hogy tudnék-e hozzá vonzódni, lehet nem csak az arca égett meg.
Nem tudom, ha szép, egyáltalán nem számítana egy "pici" heg az arcán.
Mellesleg van, hogy szexi is :D Lehet csak nekem van ilyen "fétis"-em.
2017. febr. 8. 13:08
22/44 A kérdező kommentje:
picinek nem mondható az a heg. Most komolyan azért nem kezdhetek szerintetek vele, mert ő gazdag családba született én meg nem? Valamiért csak nem kapkodnak utána a kőgazdag pasik. Inkább örülnie kéne, hogy érdeklődök iránta. Mellesleg nem vagyok szerelő, rendes munka mellett vállalok javításokat. Csak jelent valamit, hogy ha ott vagyok meghív egy üdítőre és beszélgdt velem, nem lehetek számára közömbös.
2017. febr. 8. 13:39
23/44 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy őt megtanították a jó modorra, téged meg nem.
2017. febr. 8. 13:41
24/44 anonim válasza:
Remélem megtudja hogy ilyen retardàlt vagy és elhajt a fenébe.
2017. febr. 8. 13:41
25/44 anonim válasza:
Egyébként meg, attól, hogy nincs "kőgazdag" pasija, még nem azt jelenti, hogy annyira leadta a szintet, h egy idiótával jöjjön össze (pl. te). Nem csak ez a 2 típus létezik szerencsére, és ezt ő is tudja.
2017. febr. 8. 13:42
26/44 anonim válasza:
Nem hiszem hogy annyit számítana a pénz. A szerelmet nem tudod irányítani, egyéjszakás "kapcsolatban" pedig totál semmi jelentősége nincs.
Én is megkérdezem a szerelőket', hogy isznak-e valamit, kávé, üdítő, néha még beszélgetek is velük. Most akkor b**i vagyok, vagy mi???
2017. febr. 8. 13:49
27/44 A kérdező kommentje:
ahhoz képest, hogy a válaszolók felének nem is kéne ilyen nő, a másik fele szerint én nem vagyok neki elég jó. Hát nem tudom mit gondoljak. Mitől ne lennék neki jó? Jóképű vagyok, van rendes munkám, kocsim, lakásom. Ő meg csak örökölt és ül a tutiban.
2017. febr. 8. 13:56
28/44 anonim válasza:
Bocsánat, hogy rád vesztegettem az időm. Komolyan, ha valahogy visszakaphatnám, visszakérném.
Buta vagy, fogadd el. Ha tetszik, mássz rá, de feltételezem hogy nem kellesz neki, mert egy agyhalott vagy. Nem a pénz miatt, hanem mert a leírtak alapján még csak utaló jelet sem adott rá, hogy te tetszel neki.
2017. febr. 8. 13:58
29/44 anonim válasza:
Te felszínes féreg.
2017. febr. 8. 14:21
30/44 anonim válasza:
Ezekbe az opciókba bele sem gondoltál?
1. Nem akar pasit.
2. Leszbikus.
3. Van párja csak nem köti mások orrára.
4. Nem tetszel neki,mert nem és kész,nem vagy az esete,akkor sem ha szerinted "nincs joga válogatni".
Amúgy remélem még ha valami isteni csoda folytán eddig ne vette volna észre mekkora retard vagy,akkor is max. pofán röhög amikor rámozdulsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!