Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek barátságból/haverságból alakult ki vonzalom majd kapcsolat?
Volt, lehetséges, eddig minden kapcsolatom így indult.
1: 4 és fél év után osztálytársakként jöttünk össze.
Hogyan? - Ő volt kb az egyetlen értelmes a programozás csoportban, először csak beadandókról beszélgettünk, aztán filmekről, hasonlókról.
Nehéz volt áttérni? Nem igazán :D Kb egy "kiterjesztett haveri kapcsolat" volt köztünk: lefeküdtünk párszor - a másfél év alatt kb 3-szor - amúgy meg azt csináltuk, amit haverként: beszélgettünk, és igazából ennyi. Eléggé megbántam, hogy nem maradtunk csak barátok.
2: Vele "csak" fél éve ismertük egymást. Egyetemi gólyatáborban voltunk csapattársak, aztán úgy alakult, hogy egy mentorcsoportba kerültünk első félévben, vagyis minden óránk közös volt.
Hogyan jöttünk össze? Párszor elhívott külön találkozni, amikről először azt hittem, hogy csak laza haveri találka, aztán kiderült, hogy mélyebb érzéseket táplál irántam.
Nehéz volt áttérni? - Nem igazán, kb a csókolózás meg a szex volt, ami megtörtént, pedig amúgy nem történt volna, másban nem különösebben csináltuk máshogy, mint haverilag.
3. Az előző pasim haverja, akit az előző kapcsolatom alatt ismertem meg, mint barátot: bő 2 évig voltunk csak spanok, aztán megcsókolt egy házibuliban és összejöttünk.
Nem volt fura? - Nem. Minden tökéletesen magától értetődő. Kiegészítjük egymást, nem tudnék olyat mondani, amin változtatnék kettőnk között.
Szóval akkor úgy néz ki egy ilyen pár, hogy a férfi együtt van a nővel, de a nő nincs együtt a férfival? :D Vagy mi? :D
3-as. Azért nem akarnék minden haverommal összejönni, aki kicsit is jól néz ki pedig akad pár. Ahhoz több kell.
Most olyan szituban vagyok, hogy egy buliban megcsókolt a srác és fellobbant a szikra. Tudtam hogy jól néz ki, neki is bejöttem de ez azért nem jelenti azt hogy csorgattam utána a nyálam. De bírom őt
Igen. Öt hónap munkahelyi ismeretség után jöttünk össze. Először ő szépen türelmesen kivárta, míg az első és leglelkesebb próbálkozókat elhajtottam, és utána is csak haveri viszonyba kerültünk.
Viszont amikor megismertem, már nyugodtan próbálkozhatott, mert tudtam, hogy csak vele szeretnék lenni. Ravaszul szerzett meg, azóta is jókat mosolygunk rajta.)
Azt hittem csak én vagyok ilyen "fura" :D
Láttam, de ez nettó baromság (3 kapcsolatból 3 indult úgy, hogy az elején SEMMIT nem éreztem az illető iránt, és nő vagyok... az 1. és a 3. párommal 1-2 évig nem is igazán beszéltünk az elején)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!