Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy nő és nem tudom mit tegyek?
Honnan ismeritek egymást? Mindenképp találkoznod kell vele? Mert ha nem, akkor azt mondanám, hogy próbáld meg kerülni, hátha idővel jobb lesz. Meg én azon is elgondolkodnék, hogy valóban boldog-e az a házasság. Nem lehet, hogy saját magadnak se akarod bevallani, hogy azért vannak gondok? Akár csak a megszokás, "unalom"? Tehát nem lehet, hogy csak áltatod magad azzal, hogy boldog vagy? Mert akkor meg kellene beszélned a feleségeddel, hogy hogyan ébresszétek fel a lángot.
Egyébként miért érzed úgy, hogy néha olyan, mintha érezne valamit a lány, néha pedig nem? Ez miben nyilvánul meg, milyen veled? Csak azért kérdezem, mert ha például ő nem érez semmit, és ezt konkrétan megtudnád, rájönnél, az segíthetne a helyzeteden, hiszen nem lenne benned kétely, hogy egyáltalán lehetne-e nála esélyed, hanem tudnád, hogy nem és pont. Így meg azért ott van benned a kíváncsiság is.
Persze tény, hogy ha ő vonzódik hozzád, az meg még nagyobb "csábítás", ezért kérdezem, hogy milyen veled, és miből szűrted le néha azt, hogy mintha érezne valamit, néha pedig azt, hogy nem... :)
#7-essel egyetértek.
Ezen kívül az is tényleg jó ötlet, hogy beszéldd meg a feleségeddel, de csak akkor hogyha tudod, hogy ezt helyén tudná kezelni és nem fajulnának rosszra a dolgok. Az viszont tényleg sokat nyom a latba, hogy a lány pontosan milyen veled. Próbálkozott már nálad finomabban esetleg?
Nem próbálkozott nálam soha, tudja, hogy családom van, ismerik is egymást.
Simán lehet, hogy én látom csak bele az egészet, de úgy látom elpirul, mikor találkozunk, pár pillanatig tartja a szemkontaktust, aztán elkapja a fejét és rám se néz. Úgy érzem zavarban van mellettem.
És nem, nem muszáj vele találkoznom, nem is láttam hónapok óta, de bármikor előfordulhat, hogy összefutunk.
Megbeszélni nem szeretném a feleségemmel, semmi jó nem lenne belőle, ismerik egymást valamennyire, nem lenne jó, ha kiderülne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!