Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy nő és nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy nő és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szögezzük le a legelején; nős vagyok, boldog kapcsolatban, gyerekkel. De van egy lány, akit nem tudok kiverni a fejemből, pedig elég rég nem láttam. Ha többen vagyunk, nincs gond, eldumálok vele, felszínes hogy vagy, mizu dolgokról, de volt, hogy kettesben kellett lennünk, akkor egy értelmes mondatot sem birtam kinyögni. Csak ültem kukán mellette. Ő meg az egyik pillanatban csak néz rám, aztán már kerüli a tekintetemet, mintha ott se lennék,rám se néz. Ráadásul visszahúzódó, fogalmam sincs érez e valamit, mert néha olyan, mintha igen, aztán nem. Nem is kéne ezzel foglalkoznom, hiszen mint írtam szeretem a feleségemet, de mikor őt, a lányt meglátom, az valahogy teljesen más. Nem is tettem semmit, mikor kettesben volt dolgunk, akkor is igyekeztem szabadulni, nehogy olyan tegyek, amit megbánnék. Azt hittem az egész enyhülni fog, ha nem látom őt, de nem, sokszor eszembe jut, remélem, hogy összefutunk, de egyben felek is, mert nem akarok hozza vonzódni. Tudom, hogy rá gondolnom sem lenne szabad, de nem tudom irányítani, azon kapom magam, hogy arra gondolok, mikor beszélgettem vele, találkoztam vele, akárcsak egy köszönésre is. Hogy felejtsem őt el? Boldog vagyok a családommal.

2017. febr. 4. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nem tudunk megoldást a problémáidra...
2017. febr. 7. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:
És ő vajon tudja vagy legalábbis sejti, hogy vonzódsz hozzá?
2017. febr. 7. 21:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!