Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem ennél a lánynál, vagy felejtsem el?
Nos már majdnem egy éve ismerem, akkor kezdtünk el sokat beszélgetni amikor szakítottam a barátnőmmel.
Tudni kell, hogy 8 év korkülönbség van közöttünk. Én 26 vagyok, ő 18 szóval nagyon fiatalka.
Tudni kell azt is, hogy van barátja, de úgy tudom nem bánik jól a lánnyal, inkább a pénzével fogja meg. (utálom az ilyen kis egyébként semmire sem jó de a családja pénzével mindenható majmokat)
De nem akarom belefullasztani ebbe a kérdést, szóval leírom mi van közöttünk. Vagy mi nincs.
Nos:
Szóval már majdnem egy éve beszélgetünk, mindig (MINDIG) nagyon későn volt, hogy hetekkel később! De általában lelkesen válaszolt mindenre. Sosem felejtette el. Ez főleg az elején volt így.
Viszont most egy hónapja találkoztunk. Akkor láttam először. Sétáltunk az állatkert pálmaházában.
Utána nemrég találkoztunk megint, adtam neki egy kis ajándékot (használati tárgy ami neki fontos lehetett én meg már nem használtam) és megmutattam neki egy érdekes helyet. Elég sokat sétáltunk majdnem 4 órát töltöttünk együtt. Még mielőtt odaadtam volna az ajándékot azt mondta, hogy cserébe elhívna moziba, vagy egy sörre.
Ez is számomra azt jelenti (csak sajnos későn vettem észre az üzenetét) hogy nem annyira semleges.
Most kérdeztem, hogy mi a helyzet a mozival, de a téli szünetre ígéri, lehet csak időhúzás és nem fog ráérni.
Ma egyébként meg már bonyolódott is a dolog, mert sokat beszélgetünk de időnként órákra vagy félnapokra eltűnik és kérdeztem miért is nem válaszol nekem.
Erre valami olyasmi volt a válasz, hogy miért nem bízom meg benne? Kiakadt kicsit.
Én egyébként nyugodtan és magabiztosan kezeltem a kiakadását és utána megint szépen beszélgettünk. Nem akarom ilyen facebookos dolgokba fullasztani az egészet, de egy azok közül a kevés emberek közül akivel már kettesben is találkoztam, de mégsem régi barát, és szinte minden nap beszélünk.
Egyébként nagyon lelkes a személyes projectjeimmel, tanulmányaimmal kapcsolatban is.
Szerintetek nem fog eljönni moziba? Talán meggondolta magát?
És ami még fontos, amikor találkoztunk is nagyon furcsa volt. Nagyon bátornak, nyitottnak tűnt hozzám viszonyulva. Sőt, amikor beültünk egy helyre beszélgetni még azt is mondta, hogy nagyon szép a kezem. Megfogtam a kezét. Megsimogattam. Mondtam, hogy az övé is szép.
Másnap magától írt nekem. Utána is.
Tudom, hogy ezek a fiatal nők még nem igazán tudják mit akarnak, de én szeretném neki megmutatni mit akar. Ahhoz viszont még többet kell találkoznunk és most elég nagy a tétje az egésznek.
Szerintetek lehet ebből kapcsolat? Vagy ha nagyon ragaszkodik a pénzes kis majomhoz, akkor titkos kapcsolat? Szerintem már az is túlzás, hogy megsimogattam a kezét, meg ennyi időt töltöttünk együtt, és nem szólt miatta semmi negatívat, illetve továbbra is beszélünk. Persze úgy érzem, hogy ha a fiú rájön, hogy valami történik (barátja) a lány idegeire fog menni a féltékenykedésével, kakaskodásával, és talán ennek is köszönhető ez a kiakadás, hogy én miért nem bízom meg benne?
Szóval mégegyszer a kérdés:
Van esélyem ennél a lánynál, vagy felejtsem el?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Sziasztok.
Öcsém te aztán nyakig benne vagy :D
Kérdezd meg a kislányt,hogy eltudna-e képzelni veled többet ha azt mondja igen akkor óvatosan de hajts rá. Ha hagyja magát elcsábítani akkor nem is szereti a pénzes srácot. Ha felháborodik meg mondja majd hogy szereti azt a fiút akkor ezt sajna benyaltad. Akkor jobb ha hagyod.
20L
Mi a fura abban, hogy eltűnik orára vagy fél napra? Kehet dolga van vagy éppen a pasijával van. Amúgy nem tudom mit szeretnél egy csajtól, aki együtt van egy sráccal csak a pénze miatt. És akkor a pasija a pénzes majom míg a csaj aki csak ez miatt van vele azzal meg semmi gond? Mindegy ez csak nekem fura.
Amúgy ha tanul lehet tényleg nem ér most rá. Ha a téli szünetben összejön a mozi akkor hajts rá ha lepattint vagy húzza az időt nagyon akkor meg feladod inkább. Hogy most tényleg nem ér rá vagy csak kamuzik csak a csaj tudja.
"Tudni kell azt is, hogy van barátja, de úgy tudom nem bánik jól a lánnyal, inkább a pénzével fogja meg. (utálom az ilyen kis egyébként semmire sem jó de a családja pénzével mindenható majmokat)..." - mit akarsz egy ilyen lanytol ugy oszinten? Nem az ilyen "majmokat" kell utalni, mert ok csak azert letezhetnek, mert vannak olyan lanyok, mint a kerdesben emlitett peldany, akit penzzel ennyire meg lehet fogni...
"Erre valami olyasmi volt a válasz, hogy miért nem bízom meg benne?" - ohm, mert a baratja mellett veled cseveg, es amikor felnapokra nem valaszol, akkor epp valoszinuleg a penzes csavoja tomi... vicc ez a lany :'D.
"de én szeretném neki megmutatni mit akar." - 18 eves felig tini meg, de mar meg lehet fogni penzzel. Szerinted az ilyen lany ugy oszinten, mit akar? Nem teged. Hacsak nem titkos Kennedy vagy Rockefeller sarj, akivel helyettesitheti az ex pasijat.
"Szerintetek lehet ebből kapcsolat? Vagy ha nagyon ragaszkodik a pénzes kis majomhoz, akkor titkos kapcsolat?" - minek neked ilyen lany, aki mar ilyen fiatalon rohad belulrol? Titkos kapcsolat meg minek?
"a lány idegeire fog menni a féltékenykedésével, kakaskodásával, és talán ennek is köszönhető ez a kiakadás, hogy én miért nem bízom meg benne?" - ohm, teljesen jogosan leven hogy a tulajdona a hata mogott mas pasikkal csevereszik, randizgat, simogatja a kezuket, es amugy teljesen megbizhatatlan mar most. Tovabbra sem ertem mit varsz tole. Lehet, hogy osszejonne veled, mert te "jaj idosebb vagy, lehet menozni a barinok elott", de ahogy ez lecseng, majd a te hatad mogott fog masokkal randizgatni, akik anyagilag az exe szintjen vannak.
Mi a jo eget latsz egy ilyen kis gimis picsuszviragban, oszinten?
Te őszintén azt hiszed, hogy ezzel a kis lotyóval valaha lesz őszinte, bizalmas, normális kapcsolatod? Mert ha igen, akkor sajnos vagy nagyon buta vagy, vagy teljesen elvakult.
Messziről látszik, hogy egy gerinctelen, megbízhatatlan cafka, aki félrekacsingat a pasija mellett (nyilván eltűnik fél napokra vagy napokra is akár, hülye is lesz pont akkor flörtölgetni veled, amikor a pasijával van éppen..). Szerinted ha össze is jöttök, melletted majd nem fogja ezt csinálni, amikor kicsit is ellaposodik a kapcsolat? Kis naiv, 26 évesen lehetne több eszed.
Nos, én (szokás szerint) nem úgy látom a történteket, mint az előttem szólók.
Miért baj az, hogy van barátja? Ha nem élete nagy szerelméről van szó, márpedig tisztán látszik, hogy nem ez a helyzet, úgyis le fogja cserélni. Ha nem rád, akkor valaki másra. Egy nő szerelmét sokkal könnyebb megszerezni, mint megtartani, ezt ne felejtsük el. Lehet a "majomnak" akármennyi pénze, egy normális csaj nem azon fog fennakadni, hanem azon, hogy mennyire tudja nőnek érezni magát a "majom" mellett. (Mellesleg soha ne becsüld le az ellenfelet, mert az nem vezet jóra.)
A 8 év korkülönbség tartós kapcsolatban pont ideális, mert így 50 felé közeledve kevésbé gyötri meg a feleket a kezdődő libidóvesztés.
Ami nekem nem tetszik, az az, hogy 26 éves korod ellenére vajmi keveset tudsz a nőkről. Ez veszélyeket rejt magában. Férfiésszel, logika mentén próbálod megfejteni az ő megérzéseken alapuló lelkivilágát, és ez eleve kudarcra van ítélve.
Mindamellett szerintem minden esélyed megvan, csak nem szabad elkapkodni a dolgot. Meg kell adni a csajnak az álmodozós esték lehetőségét, amikor lefekvés után újraértékeli a napját, eszébe jutnak történések, és eszébe jutsz te. Elgondolkodik, kiszínezi kicsit a valóságot, idealizál téged, és lassan (de biztosan) egyre inkább hajlik feléd. Így működik a NŐ.
Köszönöm az utolsó előtti választ.
Egyedül az a baj, hogy nagyon húzza a találkozókat. Mostanában nem is válaszol annyit mint a találkozó után, gondolom a kapcsolat dinamikáját a "majom" vette át. Még fel is töltött egy képet róla megjelölve, hogy "csajom" szerintem ez nekem szól. (a lány adatlapján láttam)
Szóval ezzel így facebookról nem tudok sajna versenybe kelni. Ha nem válaszol, nem válaszol.
És moziba sem fog eljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!