Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet nála esélyem valamikor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem valamikor, vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok

18 éves fiú vagyok,még nem volt barátnőm.

Van egy bátyám 25 éves,az én koromban eléggé nőcsábász volt,szexuális tárgyként tekintett a nőkre,haza hozta őket,hogy szexeljen velük,nekem meg fedeznem kellett.

Aztán megismerte az exét,és úgy tűnt,benőtt a feje lágya,2 évig voltak együtt,amikor a csaj lelépett a bátyám legjobb barátjával.

Idén februárban megismert egy lányt,szerelem volt neki első látásra,csak annyira bizalmat vesztett volt,félt egy új kapcsolattól,meg,hogy vajon kölcsönös-e a dolog.

Később összejöttek,és kiderült,hogy szombat este itt fog aludni a lány,kíváncsian vártam,de bevallom nektek,

azt hittem,hogy újabb r*banccal fog beállítani,de nem.

Egy gyönyörű arcú,telt karcsú,tisztelet tudó,értelmes leányzó ált a házunk előtt,kicsit még zavarban is volt,mert félt,hogy zavar minket,de ahogy beszélgettünk

vele,kiderült,milyen vicces,mosolygós,egyetem mellett,2 állása is van.

Bátyámat ilyen szerelmesnek még nem láttam,de láttam,hogy a lány is nagyon oda van érte,ezért mikor volt egy kis alkalmam,beszélgettem négyszemközt a leányzóval,és tényleg nagyon értelmes,merőben másabb,mint a r*bancok,akiket ide hozott,és nem is vettem észre,

ő szólt rám,hogy miért utálom ennyire a bátyámat,miért

akarom ennyire lebeszélni róla.

Beleszerettem a bátyám barátnőjébe,és féltem,hogy a bátyám mellett sérülni fog,bárcsak velem lenne...

Én: 18/F

Bátyám: 25/F

Barátnője: 22/L

2013. jún. 25. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Gané vagy te Géza.

Büszke lehetnél magadra ha ezt megtennéd.

2013. jún. 25. 16:48
 2/3 anonim válasza:
keress más lányt. ha összejött szegénynek, hagyd, hogy boldog legyen. ismerkedj te is!
2013. jún. 25. 16:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Szegénynek?

Lehet addig tart a bátyámnál a nagy szerelem,amíg le nem fekteti a lányt,de,ez a lány többet ér annál,hogy erre a sorsra jusson,én nem lennék vele ilyen,de sajnos a bátyámat szereti,el kell fogadnom,ha nem is a bátyamért,akkor miatta :/

2013. jún. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!