Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi eselyem nincs nala? Hogyan felejtsem el?
Na ez az, amire én is kíváncsi lennék.
Nekem pl volt egy lány, akivel egy ideig szemeztem, de aztán elkezdett látványosan kerülni, nem viszonozta. Onnantól abbahagytam és kerülöm én is. Elkönyveltem, hogy nem érdeklem. (meg előtte 1x beszélgettünk, de mikor még egyszer kezdtem volna beszélgetést, ezúttal én, akkor látványosan került, noha nem küldött el konkrétan)
Esetleg írhatnál több információt a Te esetedről.
23/F
Eloszor is en kinn alltam az utcan a szuleimmel, o az uton biciklizet el (alig van 2 m a jarda es az ut kozott), eloszor nem koszont, utana csendesen odakoszont, hogy sziasztok, raneztem, de bamult elore.
Masodszor en setaltam, o pedig autoval ment el, semmi forgalom nem volt, szeles az ut, meg ram se nezett. Utana rogton jott egy masik auto, ott a sofor rogton ramnezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!