Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Volt egy 9 hónapos kapcsolatom ami egy háromnegyed éve ért végett(3x próbáltuk meg mire teljesen vége lett)

Itt vagyok 18 évesen,kellő idő el telt hogy már iránta ne érezzek semmit és eddig úgy voltam vele hogy nem kell barátnő.De az utóbbi időben akkora szeret hiányom,talán önbizalom hiányom is lett,hogy nincs ki mellettem van,aki szeret stb.Kb. már nincsenek is lány ismerőseim akikkel talán össze jöhetnék(nem érdekből!!) Hol ismerkedjek?Gáznak tartom hogy ha facen bejelölöm és úgy...akkor?Nem járok bulizni,és nem is hiszem hogy egy buliban fogom megtalálni..tudatosan építem a jövőm,de úgy látszik ez már egy lánynak se jön be...Szolnok mellet lakok,és itt amik vannak szórakozóhelyek azok nagy része kis tini p*csákkal van tele(13-4 évesekkel) meg drogosokkal...szóval nagy részt ez kilőve...

2017. jan. 7. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Probàlkozz az interneten, tàrskereso oldalakon. Meglepodnél, hàny làny van hasonlo helyzetben...akàr még a kornyékeden is.
2017. jan. 9. 13:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy 18 évesen van-e értelmem ide beregisztrálni
2017. jan. 9. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerkedni akárhol lehet. Séta közben, boltban, sorban állás közben, moziban, színházban, buszon, stb. Nem értem, miért van manapság mindenki a faszbukra, meg a bulira utalva.
2017. jan. 9. 15:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!