Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy ismerősöm, aki nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy ismerősöm, aki nagy valószínűséggel yandere. Többi lent? (nem kamu)

Figyelt kérdés
Nos, ez a lány fél éve van együtt egy fiúval, és van egy másik csajszi is, aki szerelmes ebbe a fiúba, a lánynak 4 szem közt ezt megmondta, az meg elkapta a torkát, és megfenyegette, hogy ha a közelébe megy, meg öli. Ezt nekem a megfenyegetett lány mondta el (1 hete volt). Nagyon gondolkodom, hogy elmondjam-e a fiújának. Már kérdezgettem a lányról tőle, hogy pl. milyen ha veszekednek, és azt mondta, hogy ritkán fordul elő, mert jó a kapcsolatuk (azt is mondta, hogy ha veszekednek is, akkor többször volt rá eset, hogy öngyilkos akart lenni a lány..). Ha ehhez a fiúhoz odamegy egy lány is, ez a csaj odamegy és elrángatja a fiúját, hogy ne beszéljen mással, és megfenyegette ezt a lányt (ez a csaj ugyanaz volt, ez volt a 2.)Nekem ez elég furcsa.. Lehetséges, hogy yandere? (amikor kérdeztem tőle más szavakkal ezt, akkor nekem jött és felborított, hogy biztos csak el akarom tőle venni a fiúját, de ha megteszem megöl engem, és őt is). Ilyenkor mi a fenét lehet csinálni?! A fiúnak elmondjam?? Szüleimnek, és a lány szüleinek szoljak erről?
2017. febr. 5. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az agresszivitas nem elmebetegseg. A fenyegetessel meg kitorolheti a feneket valaki,ha ilyennel hatossghoz fordul.

Az allatvilagban is mindig az erosebb gyozott! Biztos jol verekszik a csaj,az utcan tanulta. Akkor tegyel neki keresztbe,ha te is olyan jol verekszel,mint o. Ha valakinek keresztbeteszel,akkor is vagany legyel,ha emiatt kifejezi veled szemben az ellenerzeset.

N

2017. febr. 5. 23:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha 18 vagy azt azert mar sejtheted hogy a yander vagy mi nem "altalanos szo". Ergo nem ismerheti mindenki.... errol kb ennyit. Most meg fiatal vagy de kesobb rajossz jobb ha ugy kommunikalsz massal (mar ha akarsz valamit elerni) hogy tutira ertsek. A sajat koreidben mehetnek a szleng szavak. En is igy csinalom.

A masik meg, mivel neg csak 10-en evesek vagytok felfokozott erzelmi allapotok uralkodhatnak el rajtatok. Igy a fenyegetes piszta lelki megnyilvanulas. Mivel a lany nem tud magan uralkodni es annyira nem tapasztalt hogy tudja hogy erjen el dolgokat, jobb hijan eroszakos megnyilvanulasokba csap at. Ez altalanossagban igaz a buta emberekre. Ha nem tudnak megoldast talalni erovel intezik el..

Maradjunk annyiban amelyik kutya ugat nem harap. Ha viszont komoly bajt latsz akkor nem kerdes hogy mindenkinek szolsz aki csak segiteni tud - ez ilyen egyszeru.

2017. febr. 6. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!