Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Fiuk! Milyen kamu szövegeket mondtok a lányoknak?
Azért, hogy legyen egy ilyen válasz is: Semmilyent, soha nem akartam senkivel se játszani. Ha lett volna ilyen vágyam megmondom őszintén, csak szex és más semmi, mint ahogy egy haverom tette. Volt is olyan csaj, aki az ő esetében belement...
Szerintem ez így korrekt, nincs átbaszva.
Elárulom neked, ha te is elárulod nekem, hogy ennek melyik része a "felnőtt párkapcsolat".
Mert hogy én nem jöttem rá....
Csak egy kis kanos tacskó vagy, aki üríteni akar. Ez már önmagában olyan szinten taszító a legtöbb nőnek, hogy mondhatsz te akármit.
Csatlakozom az elsőhöz. Nincs taktika, egyszerűen elmondom mit szeretnek ennyi, ha bejovok a lánynak akkor max elrontani tudom azzal ha hazudozok. S ha nemet mond jon másik.
Amit szoktak hazudni ismerősök az, hogy komolyat szeretnének, de 2-3 szex utan kidobják a csajt. De meg ez is ritka. Egyre elfogadottabb a szexre kellesz dolog.
Sosem kamuzok. Mindig igyekszem igazat mondani, mert az egyik legjobb dolog, ha önmagamat adhatom.
Persze sok dolgot elfedhetek, de amit kimondok az a valóság.
24f
Kedves fiúk nem mondanak kamu szövegeket, és nem játszanak senki érzéseivel.
A kérdés többi részére meg annyit, hogy aki rutinos, azt tudja, hogy ki mit akar hallani, és azt mondja. Aki nem, az meg bénázik össze-vissza, de azért lehet venni, hogy mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!