Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha valaki kamu jegygyűrűt hordana?
Tegyük fel, hogy van egy gyönyörű nő, aki nem akar kapcsolatot, imád egyedül lenni, és egyáltalán nem akar pasit az életébe (alkalmit sem). Így mintegy "pasi riasztóként" kamu jegygyűrűt hord.
Egyszer azonban mégis összejön valakivel. A gyűrűt vegye le, vagy ezzel azt üzenné (akár a párjának), hogy most már szabad a pálya másoknak is?
A kérdés csupán elméleti.
Én ezt sose értettem mondjuk... Anno a 16. szülinapomra kaptam a nagymamámtól egy köves gyűrűt, és azt hordtam állandóan sok-sok évig, nem volt "pasi riasztó", pedig lényegében úgy nézett ki, mint egy jegygyűrű, szóval nem hiszem, hogy hatékony lenne, hisz honnan tudná az illető, hogy az sima gyűrű, vagy jegyben jár valakivel a csaj.
Szerintem egyszerűbb lekoptatni mindenkit ha nem akar kapcsolatot, aztán kész.
Szerintem egy sima köves gyűrűnek nincs "üzenete", max a karikagyűrűnek, olyat nem sok emberen láttam még "csak úgy", de még az se 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!