Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha valaki kamu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha valaki kamu jegygyűrűt hordana?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy gyönyörű nő, aki nem akar kapcsolatot, imád egyedül lenni, és egyáltalán nem akar pasit az életébe (alkalmit sem). Így mintegy "pasi riasztóként" kamu jegygyűrűt hord.

Egyszer azonban mégis összejön valakivel. A gyűrűt vegye le, vagy ezzel azt üzenné (akár a párjának), hogy most már szabad a pálya másoknak is?

A kérdés csupán elméleti.

2016. júl. 14. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egyéni, semmit nem gondolok, sokan divatból is hordanak gyűrűt, vagy mert nekik tetszik. Én is hordok gyűrűt, mert tetszik. Mellesleg nekem még egy ürügyem volt erre, hogy gyűrűt hordjak, valahogy nem sikerült sokáig olyat kapnom, ami méretben jó az ujjamra. Egy nagyon jó gyűrűm volt, amit anno középiskolás koromban kaptam a szüleimtől, kiváló kialakítású, nem vág, ízléses, nem csicsás, csak azóta vastagodtak az ujjaim, felnőttem. eBay-ről rendeltem olcsó gyűrűket tesztelni, kipróbálni, méret, fazon, és 2 féle maradt, ami kényelmes és jó. Nekem ez a minta, ha gyűrű fog kelleni más célból is, addig meg hordom ezt a párat, mert jól néz ki, jól áll. :-)
2016. júl. 14. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem praktikusabb kutyát venni. Mert a mondás szerint ha egy nő kutyát vesz soha nem megy férjhez.
2016. júl. 14. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ezt sose értettem mondjuk... Anno a 16. szülinapomra kaptam a nagymamámtól egy köves gyűrűt, és azt hordtam állandóan sok-sok évig, nem volt "pasi riasztó", pedig lényegében úgy nézett ki, mint egy jegygyűrű, szóval nem hiszem, hogy hatékony lenne, hisz honnan tudná az illető, hogy az sima gyűrű, vagy jegyben jár valakivel a csaj.

Szerintem egyszerűbb lekoptatni mindenkit ha nem akar kapcsolatot, aztán kész.

Szerintem egy sima köves gyűrűnek nincs "üzenete", max a karikagyűrűnek, olyat nem sok emberen láttam még "csak úgy", de még az se 100%.

2016. júl. 14. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, amilyen dekoratívak mostanában a karikagyűrűk, simán lehet némelyiket csak kiegészítőként is hordani.
2016. júl. 14. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem két karika gyűrűm is van kb 12 éves korom óta, amiket ajándékba kaptam, és nagyon igényes ízléses gyűrűk, ezüstből. Már csomószor hitték azt, hogy jegygyűrű, de csak a kollégák, nem a pasik. :D
2016. júl. 14. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!