Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy ismerősöm, aki nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy ismerősöm, aki nagy valószínűséggel yandere. Többi lent? (nem kamu)

Figyelt kérdés
Nos, ez a lány fél éve van együtt egy fiúval, és van egy másik csajszi is, aki szerelmes ebbe a fiúba, a lánynak 4 szem közt ezt megmondta, az meg elkapta a torkát, és megfenyegette, hogy ha a közelébe megy, meg öli. Ezt nekem a megfenyegetett lány mondta el (1 hete volt). Nagyon gondolkodom, hogy elmondjam-e a fiújának. Már kérdezgettem a lányról tőle, hogy pl. milyen ha veszekednek, és azt mondta, hogy ritkán fordul elő, mert jó a kapcsolatuk (azt is mondta, hogy ha veszekednek is, akkor többször volt rá eset, hogy öngyilkos akart lenni a lány..). Ha ehhez a fiúhoz odamegy egy lány is, ez a csaj odamegy és elrángatja a fiúját, hogy ne beszéljen mással, és megfenyegette ezt a lányt (ez a csaj ugyanaz volt, ez volt a 2.)Nekem ez elég furcsa.. Lehetséges, hogy yandere? (amikor kérdeztem tőle más szavakkal ezt, akkor nekem jött és felborított, hogy biztos csak el akarom tőle venni a fiúját, de ha megteszem megöl engem, és őt is). Ilyenkor mi a fenét lehet csinálni?! A fiúnak elmondjam?? Szüleimnek, és a lány szüleinek szoljak erről?
2017. febr. 5. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

Nem lopott xd

Így mindjárt nagyobb bizalommal álltam hozzá a szöveghez, "nem kamu" xd

De az..:) szép próbálkozás riccardo xx

2017. febr. 5. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
mi a fészkes f.ene az a yandere? O.o
2017. febr. 5. 22:31
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

21 éves vagyok és már azt sem tudom miről ugatnak a tinik. pl.: dab

Annyira fajin nyelv a magyar használjuk már, b@sszon meg a uristen

2017. febr. 5. 22:32
 4/12 A kérdező kommentje:
első, mi az, hogy nem lopott? és ki az a ricardo? (azért írtam ki egyébként, hogy nem kamu, mert tényleg nem az, sok kamu kérdést tesznek fel itt, azt gondoltam, odaírom, hogy komoly válaszokat szeretnék kapni) Egyébként a yandere azt jelenti, hogy pszichopata szerelem terén vagy valami ilyesmi
2017. febr. 5. 22:33
 5/12 A kérdező kommentje:
na, ez a yandere: A szereleméért ölni tudna, de kedvesnek látszik
2017. febr. 5. 22:35
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Radics Peti keress rá és mindent megértessz :D ne haragudj de ez vicces volt :D
2017. febr. 5. 22:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Rendben, mindjárt rákeresek. Lehet, hogy így viccesnek hangzik, de nem túl jó, ha megfenyeget egy feltételezett elmebeteg.
2017. febr. 5. 22:38
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Ember, b szki, nem mindenki animès a földön. Ha felteszel ide egy kèrdèst ès válaszokat vársz, akkpr tartsd tiszteletben azt, hogy nem mindenki ismeri ezeknek a szavaknak a jelentèsét.Èn is szeretem ezt a kultúrát, de nèha agyf szt kapok ettől. Ti várjátok hogy mindenki elfogadja a hobbitokat, meghogy "az anime nem mese" de nektek eszetekbe se jut megtisztelni a másikat azzal, hogy úgy beszèltek, hogy ő is megértse.. Aztán mèg ti vagytok felháborodva. Annak aki nem tudja mi a yandere: Cukinak tűnő kiscsaj, aki igazából egy pszichopata... amúgy a kèrdésedet meg nem a felnőtt párkapcsolati kategóriába kéne írni, 14-nél több tuti nem vagy.
2017. febr. 5. 22:39
 9/12 A kérdező kommentje:
18 vagyok, ez a csaj is, és a fiúja 19. Bocsánat, hogy úgy írtam ,,yandere,, de így könnyebb volt egy szóval leírni, azt hittem sokan ismerik ez a szót. Egyébként nem szeretem az animéket, rühellem őket.
2017. febr. 5. 22:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Áttetettem másik kategóriába.

Yandere, baxod, nem mindneki ám anime buzzancs.

Persze, szóljál, hogy egy hisztis kis pixcsa megfenyegetett, vigyék el a kedves szülők pszichológushoz.

2017. febr. 5. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!