Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ideje irkalok egy helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reina de Corazones kérdése:

Egy ideje irkalok egy helyes ferfival aki 19 evvel idosebb nallam. Egyszer mikor megdicsertem kinezeset ezeket irta: szivem, lelkem, boldogsagom, sok puszi meg sziv szmileye, likeolgat surun nekem stb. Mi lehet a szandeka velem?

Figyelt kérdés
Jol kovetkeztetek hogy ha egy varsoban lennenk es esetleg valahogy a sors reven a szulinapi bulimon/v esetleg mashol megcsokolnam akkor agyba vinne?
2017. febr. 5. 17:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

24 eves leszek majusban o meg 43 eves kb 14 nap mulva.

Nemtudom mibol gondoljak itt egyesek hogy fiatalabb vagyok 6/12/14 stb.

2017. febr. 6. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert rettenetesen írsz.
2017. febr. 6. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor sem helyes ez a nagy korkülönbség. Neked még baba arcod van, jogilag vagy csak felnőtt, de agyilag nem hinném, ő meg már talán 2 feleségen is túl van, a gyereke is felnőtt, jó esetben. Át fog b*ni, mint sz*rt a palánkon, de ha neked ez kel... - akkor majd ne gyere ide kérdéseket írogatni, hogy így b*szott át, úgy b*szott át, mert Mi Megmondtuk!
2017. febr. 6. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!