Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reina de Corazones kérdése:
Egy ideje irkalok egy helyes ferfival aki 19 evvel idosebb nallam. Egyszer mikor megdicsertem kinezeset ezeket irta: szivem, lelkem, boldogsagom, sok puszi meg sziv szmileye, likeolgat surun nekem stb. Mi lehet a szandeka velem?
Figyelt kérdés
Jol kovetkeztetek hogy ha egy varsoban lennenk es esetleg valahogy a sors reven a szulinapi bulimon/v esetleg mashol megcsokolnam akkor agyba vinne?2017. febr. 5. 17:10
2/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? Az írásod alapján 6. Vagyis én jobban írtam 6 évesen.
3/13 anonim válasza:
Szóval majdnem 20 évvel idősebb nálad. Mondjuk a fogalmazásod, és helyesírásod alapján olyan 12-14 éves lehetsz akkor a srác 31-33 év körüli lehet.
Ebben az esetben a férfi vagy
1. degenerált, hogy kisgyerekekkel foglalkozik
2. Tudja, hogy nem sok eszed van így tud hülyíteni
3. csak szórakozik veled.
4/13 anonim válasza:
Szerintem ezt hagyd inkább. Biztos, hogy beteg az agya, ha egyáltalán szóba állt veled.
5/13 anonim válasza:
A Kolompár vér nem válik vízzé!!
6/13 anonim válasza:
És még nős is? Szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot.
7/13 anonim válasza:
Tartsd magad távolt tőle! bár nem írtad hány éves vagy, de sanszos hogy pedofil a pasas..... Legalábbis az írásod alapján kisgyerek lehetsz még.
8/13 anonim válasza:
Addig hagyd ott amig még tudod, jo leszel neki egy menetre, aztan csokolom. Inkabb hagyd a francba..
9/13 anonim válasza:
Látja rajtad, hogy jó áldozat vagy, hagyod magad és könnyen be tud cserkészni. Ennél komolyabb szándékai nem igazán lehetnek..
10/13 anonim válasza:
Meg akar dugni, ennyi, semmi masra nem szamitanek egy ilyen bajgunartol. Az ilyen nyomulos, atomgaz szovegelesektol en menekulnek, mert egyszeruen gusztustalan, de ha ez kell, akkor ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!