Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy a barátnőm meztelen képet küldött egy másik srácnak és régóta beszélget már vele, beszéltek a sráccal a szexről de azt mondta nem akar vele lefeküdni ami eléggé ellentmondásos, amikor szembe sítettem ezzel, hogy én ezt tudom akkor sírt óránkon át és azt mondta sohasem csalna meg és ne szakítsak vele mert mindennél jobban szeret stb.. , a kérdésem az lenne, hogy ti mit tennétek? 20/F (bocsi hogy hosszú lett, 14 hónapja voltunk együtt )

2017. febr. 3. 23:42
 1/8 anonim válasza:
86%
Dobd ki a szűrét! Ne is habozz rajta!
2017. febr. 3. 23:54
 2/8 anonim válasza:
29%
Velem is megesett már ez,csak a lány részéről. Én küldözgettem fotókat, miközben kapcsolatban voltam. Nem voltam szerelmes a másik srácba, csak (tudom tudom hogy mi módjára) figyelmet akartam, és hogy dícsérjenek. Én is szerettem a barátomat, de valahogy tőlem nem kamtam olyan figyelmet, mint attól a sráctól. Szerintem semmiképpen ne szakíts a lánnyal, elég szenvedés lehet neki ezzel a lelkiismerettel tükörbe néznie. Inkább csak ígértesd meg vele, hogy soha ne csináljon még csak hasonlót se. Lehet hogy egy kicsivel több figyelemmel ez megelőzhető lett volna. :)
2017. febr. 3. 23:57
 3/8 anonim válasza:
100%

Na nehogymár a Kérdező legyen a hibás. Igaz van valami abban,hogy 2fél kell egy kapcsolat romlásához,de sokszor egy,ha az egyik fél nem is érez úgy,mint kellene

Kedves kérdező. Te tudod a helyzetet. Döntsd el! Te is hibás vagy-e vagy nem. Leginkább te érzed milyen volt a kapcsolat. Ha teljes mértékben szeretted őt és mindig megértést kapott a lány akkor szerintem jobb,ha úznak engeded.

Ez az én véleményem.19L

2017. febr. 4. 00:10
 4/8 Stark2000 ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy ezek után lenne bizalom, működne a továbbiakban a kapcsolatotok, ő is elhatározná magát, akkor rendben van.

Ha azt érzed, hogy nem lenne meg ezek után a bizalom, nem tudnád úgy szeretni, akkor dönts aszerint.

Nem láttam a szituációt, reakcióját, mit csinált, hogyan beszélt.. De nem csodálom, hogy zavaros. Küld képet, mert?! De közbe sose csalna meg, sír órákon át. Ha a szívemre hallgatok, a leírtak alapján vele maradok és adok neki még 1 esélyt. Ha az eszemre hallgatok, megóvom magamat a lehetséges fájdalomtól, hogy még egy ilyen megtörténik, esetleg megcsalna. De ne ebből indulj ki, dönts úgy ahogyan jónak érzed, ez csak az én véleményem!

2017. febr. 4. 00:19
 5/8 Stark2000 ***** válasza:
100%

Bocsánat, előző vagyok, elfelejtettem valamit leírni (de nem szeretnék spammelni).

+1 Ha úgy döntesz, hogy együtt maradsz vele, feltétlen mond a szemébe, hogy legközelebb valami baj van, szóljon neked és beszéljétek meg! Fontos az őszinteség egy kapcsolatban együtt pedig minden egyszerűbb.. ezt ő is tudhatná.

2017. febr. 4. 00:20
 6/8 anonim válasza:
100%
Dobd ki.
2017. febr. 4. 00:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm emberek a válaszokat, dönteni még mindig nem sikerült, de jó más véleményét is látni külső szemmel.
2017. febr. 4. 01:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nehogy együtt maradj egy ilyen lánnyal. Hol van az intimitás, az hogy megosztja veled a testét, azért mert szerelmes beléd mert szeret, komolyan nem hiszem el, hogy ezt valaki el tudja nézni. Hogy leeht valaki ennyire könnyűvérű?
2017. febr. 5. 00:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!