Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha 39 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha 39 évesen csak heti 20 órát dolgozom, és minimálbéres fizum van?

Figyelt kérdés

Egész életemben az volt az elsődleges anyagi célom, hogy őnerőből legyen egy saját házam, és ez 4 éve valósult meg. Azelőtt rohadt sokat dolgoztam, havi 300+ órát, és több mint 10 évig nyaralni sem voltam. Hibrid autóm van, és napelemmel több áramot termelek, mint amennyit el tudok használni, így rezsi szempontjából csak a fűtés jelent kiadást. Ezen kívül kiadtam a műhelyem, és onnan havi 120e jön be.

Mióta mindezt felépítettem lazábbra vettem a munkát, és épp csak annyit dolgozom, hogy megéljek, de még a minimálbérből is havi 150et könnyen meg tudok spórolni.

Oké, mondhatjuk, hogy lusta vagyok és túl korán hátradőltem... de miért pont a barátnőm veti ezt a szememre, aki 35éves korára annyit ért el, hogy nettó 300at keres, mindenféle megtakarítás nélkül, és a legértékesebb ingóságai azok a ruhái??

nov. 16. 22:45
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
86%
Bajnak nem baj, mindenkinek mások az igényei, és ha te így érzed jól magad, akkor ez tökéletesen rendben is van. Ami a barátnődet illeti, szerintem erről vele beszélj, hogy mégis mit várna el tőled... ha fundamentálisan mások az élettől való elvárásaitok, az baj, és ez jobb, ha mielőbb kiderül.
nov. 16. 22:49
 2/35 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagytok egymáshoz valók.

Élj úgy, ahogy neked jó. Lesz aki veled marad, lesz aki nem.

nov. 16. 22:50
 3/35 anonim ***** válasza:
41%
Azért mert amikor megismert és beléd szeretett még céltudatos, fegyelmezett és szorgalmas voltál. Most meg teljesen más lettél és úgy gondolhatja hogy nincs célod az életedben.
nov. 16. 22:52
 4/35 A kérdező kommentje:
Valóban nincs célom, mert már elértem. Vele ellentétben én már letettem valamit az asztalra.
nov. 16. 22:58
 5/35 anonim ***** válasza:
65%
Célok mindig kellenek, az visz előrébb.
nov. 16. 23:01
 6/35 retektorta ***** válasza:
67%
Nem baj. Ha neked jó, nekem is jó. Most én is pont ezt csinálom, mert elért a midlife crisis, és nem tudom hogyan tovább. De szerintem te ehhez még fiatal vagy.
nov. 16. 23:08
 7/35 anonim ***** válasza:
31%
Azért amit elértél az en IT-ként 29 évesen is elértem nőként,nem nagy szám,sfele annyit dolgoztam,de céljaim most is vannak..Nem döglök otthon a kövi 30 évben..Az ilyen pasi szánalmas..
nov. 16. 23:09
 8/35 anonim ***** válasza:
45%
De akkor legalább képezd magad, tanulj nyelveket, tanulj tőzsdézni, legyél profi séf a konyhába, vagy bármi más cél. Ha így hátra dőlsz és ennyire korán nyugdíjba vonulsz, a vegetálás szép lassan kikezd, és elkezdesz leépülni.
nov. 16. 23:11
 9/35 A kérdező kommentje:
Úgy érzem kiégtem, az eredeti szakmám is otthagytam vállalkozóként, majd inkább bérbe adtam a műhelyt és elmentem egy teljesen más iparágba melósként. Van időm motorozni, a ház körül barkácsolni, (a villanyszerelést és a teljes napelemes rendszert egyedül csináltam) és ami a lényeg: van időm a barátnőmre. De így sem jó, mert "lusta" vagyok.
nov. 16. 23:19
 10/35 anonim ***** válasza:
76%
Nem baj az, annyit dolgozol amennyit akarsz.
nov. 17. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!