Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha 39 évesen csak heti 20 órát dolgozom, és minimálbéres fizum van?
Egész életemben az volt az elsődleges anyagi célom, hogy őnerőből legyen egy saját házam, és ez 4 éve valósult meg. Azelőtt rohadt sokat dolgoztam, havi 300+ órát, és több mint 10 évig nyaralni sem voltam. Hibrid autóm van, és napelemmel több áramot termelek, mint amennyit el tudok használni, így rezsi szempontjából csak a fűtés jelent kiadást. Ezen kívül kiadtam a műhelyem, és onnan havi 120e jön be.
Mióta mindezt felépítettem lazábbra vettem a munkát, és épp csak annyit dolgozom, hogy megéljek, de még a minimálbérből is havi 150et könnyen meg tudok spórolni.
Oké, mondhatjuk, hogy lusta vagyok és túl korán hátradőltem... de miért pont a barátnőm veti ezt a szememre, aki 35éves korára annyit ért el, hogy nettó 300at keres, mindenféle megtakarítás nélkül, és a legértékesebb ingóságai azok a ruhái??
Nem vagytok egymáshoz valók.
Élj úgy, ahogy neked jó. Lesz aki veled marad, lesz aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!