Megváltozott munkakepessegu dolgozóknak miért a minimálbért adja minden munkahely?
Figyelt kérdés
ápr. 11. 14:54
1/14 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "megváltozott munkaképességü dolgozó", a képzettségétöl meg a munkakörtöl függ a bérezése.
Ha valakinek nulla a végzettsége, az minimálbért kap mindig és mindenhol
2/14 A kérdező kommentje:
5 szakmám van.
ápr. 11. 15:13
4/14 anonim válasza:
Nekem van kb 40 certificatom kulonbozo programnyelvekbol, abbol egyhez ertek is es hasznalom is. A te szakmaid kb annyit ernek mint az en linkedines certifikatjaim.
5/14 anonim válasza:
"5 szakmám van"
Gondolom felettébb piacképes szakmák lehetnek, ha mindenhol minimálbérért akarnak alkalmazni. Nekem 1 szakmám van azzal ketesek bruttó 1,8 milliót, szevasz.
6/14 A kérdező kommentje:
Megváltozott munkakepessegu vagyok
ápr. 11. 18:52
7/14 anonim válasza:
NEM AZ számít. Hacsak nem azt jelenti a megváltozott munkaképesség, hogy értelmo fogyatékosnak minösítettel.
Egyébként sokat segítene, ha leírnád, konkrétan mit jelent nálad
8/14 A kérdező kommentje:
Azt jelenti a megváltozott munkakepessegu hogy le vagyok szazalekolva.
ápr. 11. 19:01
9/14 anonim válasza:
DE MI MIATT???? Ez a kérdés, amire nem válaszolsz, pedig lényeges dolog!
10/14 A kérdező kommentje:
Pszichiátriai betegségek miatt.
ápr. 11. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!