Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, lelépnétek, ha az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, lelépnétek, ha az új pasitokról kiderülne, hogy a gyakorin trollkodik?

Figyelt kérdés

Randiznátok egy jó pasival: 185 magas, crossfit-bajnok testalkat, jó humor, visszafogott, de elegáns ruházat. Bár természetesen nem érdekel titeket a pénz, egy elejtett megjegyzésből megtudnáok, hogy a férfi nettó egymillió körül keres.

A pasas fizetne randin, de éreztetné, hogy sokra tart titeket, okos és önálló nőket. Hazavinne titeket, aztán nem bírnátok ki, felhívnátok a lakásba, meginni egy kávét.

A szex fantasztikus lenne vele, figyelmesen, mégis férfias határozottsággal juttatna el a csúcsra háromszor egymás után.

Aztán mikor kimegy a mosdóba, nem tudnátok ellenállni, és szokás szerint belenéznétek a telójába. (Természetesen csak azért, hogy meglessétek, nem sorozatgyilkos-e) Az első megynyitott oldal a gyakori lenne, ahol a pasas saját kérdései közt troll pua, alpha male vagy egyszerű melós kérdések sorakoznának. Mit tennétek ilyen helyzetben?

ma 07:44
A kérdező szavazást indított:
Semmit, ez legyen a legnagyobb hibája
Megtrollkodnám egy csajos kérdéssel, aztán együtt nevetnénk
Kirúgnám, nekem egy milliomos crossfit bajnoknál jobb pasi jár
Kirúgnám, mert egy párban elég lenne egy troll (aki én vagyok)
Kirúgnám, mert erkölcsi mércémhez nem illik a trollkodás
Egyéb, leírom kommentben
9 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozol?
ma 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:
40%

A kérdésedből ítélve baromi nagy számnak tartod magad. Amnyit hadd segítsek, hogy

(1) ha nem is az 1 millió az új minimálbér (még – a Fidesz már belengette, hogy 2028-ban már az lesz, olyan magas lesz az infláció…), de egy bármilyen random kocka IT-s megkeres ennyit home office-ban. Az én jelenlegi nettó fizetésem 2.5 millió forint, és a feleségem egyfolytában baszogat emiatt, hogy csak ennyi…

(2) Sportolni alap.

(3) Hogy egy nő hányszor élvez el, ez egyéni vérmérséklet kérdése (ahogyan egy pasinál is); van, aki csak 1x tud; van, aki 2x; és van, akire ránézel, és már 5x elélvezett és akkor kérdezi meg, hogy kezdhetitek-e…

Mid van még? Hány diplomád esetleg doktorid van? Mennyire vagy művelt, miket olvasol? Tudsz-e gitározni vagy esetleg festeni, van-e benned valami érdekes még azon túl, hogy sportolsz, tudsz b@szni és van valami rabszolga melód IT-s minimálbérért…?

ma 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 szerintem a kérdező nem magáról írt, hanem azt a férfit vázolta fel, aki szerinte a nőknek az etalon.
ma 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:

#2-nek nem sok humorérzéke van :D

Kérdésre válaszolva, persze, hogy a negyedik.

ma 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!