Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megbolondulnátok vagy lelépnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbolondulnátok vagy lelépnétek?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, illetve hogyan viselkednétek egy olyan szituációban, amikor szenvedéllyel indul a kapcsolatotok, szerelmesek lesztek a férfibe/nőbe, összeköltöztök, mindketten egyformán vágytok egymásra, tervezitek a jövőt és úgy érzitek ennél még nem voltatok boldogabbak, majd történik valami. Természetesen vannak viták, de picit olyan érzésetek támad, mintha kezdene kiszeretni a belőletek a párotok? Egy nagyobb vitánál összecsomagoltok, de közli, hogy oké. Se nem küzd, se nem szól. Elmentek. Nem keres. Mit tennétek? Hogy lehet ezt feldolgozni? Mit lehet kezdeni az érzéssel, hogy csak úgy eltűnt az a szeretet, amit eddig kaptatok tőle, hová lett? Nyilván hibásnak érzitek magatokat. De hogyan dolgoznátok fel?
2020. febr. 22. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lépnék.
2020. febr. 22. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem a pàrom, de ha menni akarna engedném. Nem tartanàm vissza, nem könyörögnék. Ezt a kapcsolat elején is elmondtam, hogy az ajtó mindig nyitva áll, de azon csak kifelé lehet menni, ha elmegy akkor vége.

A problémákkal szembe kell nézni, megbeszélni, nem elmenekülni előle.

2020. febr. 22. 08:55
 3/9 A kérdező kommentje:
De érzelmileg hogyan kezelnétek?
2020. febr. 22. 08:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lesz jobb, aki szeret engem.
2020. febr. 22. 09:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fàjna egy darabig, majd túllépnék rajta, mint a többin.
2020. febr. 22. 09:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mi az a valami, ami történt.

Van olyan kapcsolat-tudom, mert átéltem-ami nagy szerelem, házasság, tűzön, vízen keresztül együtt, soha el sem tudtuk képzelni az életet egymás nélkül, aztán történt "valami", az egyik kiszeretett a másikból, a másik ezt nagyon zokon vette, de azt váltotta ki belőle, hogy az ő szerelme is elmúlt. Pár hét alatt vége lett egy hosszú házasságnak.

Van ilyen. Amíg külön vannak a felek, néha rájönnek, hogy jobb így, mint együtt.

Fel lehet dolgozni. Vannak jobb és rosszabb napok, de végül elfogadja az ember és éli tovább az életét. Azért egy elköszönésre szükség volna. Le kell zárni a kapcsolatot.

2020. febr. 22. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nehéz, de muszáj feldolgozni, ha csak ennyit jelentesz valakinek.
2020. febr. 22. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:
És ha beszélni sem hajlandó? Dühös sem lehetsz rá, mert nem veszi a telefont, nem hajlandó megbeszélni? Mintha soha nem lettek volna érzelmei
2020. febr. 22. 16:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Már 1,5 éve próbálom túlélni ezt az érzést. Van aki könnyen engedi "ha menni akar menjen" és van, aki, mint én küzd és kapaszkodik minden apróságba...., és vagy lesz folytatás, vagy jön valaki új :). Ezt még nem tudom, de 1,5 év után eldöntöttem, 2020-ban boldog leszek!
2020. febr. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!