Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbolondulnátok vagy lelépnétek?
Nagyon szeretem a pàrom, de ha menni akarna engedném. Nem tartanàm vissza, nem könyörögnék. Ezt a kapcsolat elején is elmondtam, hogy az ajtó mindig nyitva áll, de azon csak kifelé lehet menni, ha elmegy akkor vége.
A problémákkal szembe kell nézni, megbeszélni, nem elmenekülni előle.
Attól függ, hogy mi az a valami, ami történt.
Van olyan kapcsolat-tudom, mert átéltem-ami nagy szerelem, házasság, tűzön, vízen keresztül együtt, soha el sem tudtuk képzelni az életet egymás nélkül, aztán történt "valami", az egyik kiszeretett a másikból, a másik ezt nagyon zokon vette, de azt váltotta ki belőle, hogy az ő szerelme is elmúlt. Pár hét alatt vége lett egy hosszú házasságnak.
Van ilyen. Amíg külön vannak a felek, néha rájönnek, hogy jobb így, mint együtt.
Fel lehet dolgozni. Vannak jobb és rosszabb napok, de végül elfogadja az ember és éli tovább az életét. Azért egy elköszönésre szükség volna. Le kell zárni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!