Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen férfiak, akik így gondolkodnak?
"lehet nyomni análba meg szanaszét élvezni rá"
Mondjuk ez egyébként is alap, függetlenül attól, hogy ki-kit tart el :-P
Hála, nem mindenkinek alap.
De úgy értem, hogy a férfi, aki tartja az ilyen "nőt", az gondolhatja úgy, hogy mivel ő fizet mindent, a csajnak fizetnie kell, nem mondhat nemet.
#12:
Mint a #7-es válaszomban írtam, én régi vágású vagyok, ezért nem gondolom, hogy egy nő bármilyen körülmények között is (anyagiaktól is függetlenül) ellent mondhatna az urának,!
#14:
Senki nem beszélt nemi erőszakról, normális nő élvezi, ha szolgálhatja az urát :-P De ez a vonal már eléggé off a kérdésre, úgyhogy ha véleményed van még róla, akkor azt ne itt.
Normális nő nem szolgál senkit, mert NEM szolga! Egy nő nem a pasi csicskája, hogy lesnie kelljen minden kívánságát..
Biztos vannak még ilyenek, de bízom benne, hogy nem sok.. Én amúgy sem tudom megérteni, hogy felelhet meg bármelyik nőnek is az, hogy nem dolgozik, hanem otthon robotol és anyagilag teljesen a férfitól függ, aki ha éppen kedvet kap, akkor dobbant, te meg szépen ott maradsz a csupasz seggeddel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!