Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek nagyon félénk férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek nagyon félénk férfiak?

Figyelt kérdés

2017. jan. 30. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, léteznek.
2017. jan. 30. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
És mennyire félősek? Élőben egy nőt sem mernek megszólítani de a gyk-n megnyílnak, hogy minden nő k˘rva? :D
2017. jan. 30. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Leteznek :D Szerintem en voltam a vilag egy legfelenkebb fiuja. Mikor gimibe mentem elso ket ev brutalis volt nekem. Volt par csaj az osztalyba akiknek bejottem mert amugya vicc az hogy kulsoleg semmi gond nem volt velem mar akkor sem. Volt, hogy puszilgattak, az olembe ultek, nyiltan kerdezte az egyik holgyemeny, hogy akkor nem dugom meg ma sem? Amugy akartam volna :D de nagyon gatlasos voltam, tul jo nevelest kaptam :D

Persze ez aztan elmult teljesen sot azota meg az a komplexusom hogy be kell potolnom amit kihagytam, most a lo tulso oldalara fordultam vagy hogy mondjak :D

2017. jan. 30. 10:49
 4/7 A kérdező kommentje:
És mi lehetett az oka a félénkségednek, hogyan élted meg?
2017. jan. 30. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Léteznek. Van egy csomó életképtelen lúzer! Söpredék mind!
2017. jan. 30. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Léteznek,én eléggé az vagyok... bár ha látom,hogy a nő is érdeklődik irántam,akkor már meg tudok bőven nyílni.

De addig,nagyon nehéz.

2017. jan. 30. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, pl. én.
2017. jan. 30. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!