Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek szégyenlős pasik?
Léteznek,én is ilyesmi vagyok. :)
Mert a nők messziről kerülnek általában,és fogalmam sincsen milyen érzés mikor egy nő tényleg közel enged magához.Az érzést se tudom milyen,pontosan azért ilyen a reakcióm is...
Mai napig ilyen vagyok, ez annak (is) köszönhető, hogy sokat piszkáltak a lányok kiskoromban.
21/F
Kérdezőnek válaszolva,
Az,hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak,az annyit jelent hogy kedveljük egymást.
Attól még fogalmam sincsen,hogy barátként tekint-e rám ő is,vagy lehetne több is köztünk például.
De akkor is így reagálok,sőt nálam amiből látszik nagyon ez a dolog,amikor tényleg tetszik a hölgy, a szemébe nem tudok közelről belenézni.
Mert nagyon zavarba jövök általában,most van egy nő,akivel közelebb érzem magam, vele beszélgettünk többször is kettesben és tartja a távolságot velem szemben,de közben meg sokszor azt érzem,a közelemben akar lenni.
Utoljára elköszönésnél megsimogattam finoman a hátát,tuti hogy észrevette, de nem szólt semmit,előtte is volt ilyen már,de semmi reakció.
Szóval most sima barátnak érzem ugyanúgy magam,mert a mosolygás és kedvesség megvan a részéről felém,de ennyi.
Látszik,hogy a figyelmemet akarja,keresi, de nem tudom hogy ezt most minek vehetem...
Barátom is ilyen. Három éve együtt vagyunk, egy éve együtt élünk, de ha épp nem szexelünk, akkor takargatja a farkát, meg szégyenlősen elfordul.
Egyébként sportol, izmos, nagy farka van és jóképű. Halvány gőzöm sincs mitől ilyen beszari, mindig ilyen volt. :D És mindig dicsérem, hogy jól néz ki, akkor ül és mosolyog magában. Én szeretem, szerintem cuki.
25L (30F)
8, igen három éve csak erre épült fel az egész kapcsolatunk, különösen az elején, amikor még négy hónapig nem is szexeltünk, mert ő nem mert. :D
Ámulok az elemző képességeiden, kérlek mesélj még, mit nem tudok a kapcsolatomról, imádom hallgatni az ehhez hasonló bölcs meglátásokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!