Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akiknek társkeresőn diplomás férfi az ideáljuk azok el is várják ezt?
#17: "Lehet jo szakmad,de kb 5-10ev gyakorlat alatt jutsz el berben oda vele,ahol egy diplomas elkezdi"
vagy nem... mert most óriási hiányos szakmunkáknál a diploma nem előny. Ja és a programozóknál is egészen egyszerűen meg lehet nézni mit tud, szóval ott kb soha nincs különbség a diplomás és a nem diplomás között, főleg mert az egyetemeken ebből a szakmából csak tölteléket tanítanak. De még vannak ilyenek. A diploma csak az ellenőrizhetetlen munkakörökben előny...
Mondom ezt úgy, hogy diploma nélkül annyit keresek mint a diplomás kollégák (és több diplomátlan kolléga szintén), és hogy nem igazán tudok elbeszélgetni a diplomás barátokkal a sötét anyag elméleteiről, sem a szupernóva nukleosztintézisről, és a magfúzióról, csak arról hogy ki mennyit futott a Margitszigeten, és ki milyen kajáldát és kávézót talált a belvárosban...
Sajnos a diploma ma már nem tudást jelent, hanem kitartást, hogy végig magolta azt a pár évet az illető, és betanult sok semmire sem használható anyagot. Hárítás nem kell, én is jártam egyetemre, de 2 hónap után már tudtam, hogy csak papír szerezhető, használható szakmai tudást 1 hét alatt többet szedek össze önállóan mint ott 1 év alatt...
#23 Teljesen egyetértek veled pláne az utolsó mondatoddal. Az a baj, hogy magasba emelték a lexikális tudásban rejlő értékeket, holott minek kell sok haszontalan dologgal tömni a fejünket. Sajnos az oktatás erről szól, igazi értékeket, kreativitást nem tudnak nyújtani csak a tömjén felesleget, amivel kitörölhetem a fenekemet.
#22 Erre nem tudok mit válaszolni, szánalmas egy nézeted van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!