Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a lányok akiknek társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akiknek társkeresőn diplomás férfi az ideáljuk azok el is várják ezt?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a diploma nem ad plusz észt és, ha ők elvégeztek egy egyetemet akkor nem igazán értem miért kell ezt elvárni a másiktól. Én megértem, hogy sokat kell tanulni és elég nehéz a időszak a vizsga, de miért jó nekik is az, hogy a párjuk is elvégezze. Szerintem nem ez adja meg az ember értékét. Ha valaki csak szakmunkást vagy okj-t végez el még nem lesz kevesebb. Sőt ismerek olyan diplomásokat akik ugyan elvégezték nem is rosszul, de nagyon felszínesek, zárt világnézetüek és primitívek. Ezért tartom hülyeségnek azt a feltételezést, hogy egy diplomás miről beszélgethet egy szakmunkással. Igaz a tanulmányaikról nem nagyon tudnának beszélgetni, de annyi mindenről lehet beszélgetni, amiből egy kellemes időtöltés alakulhat ki.
2017. jan. 29. 11:45
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
De, ha ennyire idegesít akkor minek jössz fel ide, minek olvasod el a kérdésemet, minek válaszolsz? Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy minek kell olyanokat elvárni amik nem adnak plusz értéket, nem lesz rosszabb és jobb ember tőle, ha lediplomázik valaki. Úgy vagyok vele, hogy először megismerjük a másikat aztán vagy szimpatikus lesz vagy nem, de ehhez ismerkedni kell és nem listákat írni!
2017. jan. 31. 22:38
 22/24 anonim ***** válasza:
#21 félreérted az egészet. A diploma nem az ok, hanem az okozat. Nem az az elvárás hogy diplomad legyen, hanem az, hogy képes és hajlandó legyél diplomát szerezni. Így már világos?
2017. jan. 31. 22:42
 23/24 anonim ***** válasza:

#17: "Lehet jo szakmad,de kb 5-10ev gyakorlat alatt jutsz el berben oda vele,ahol egy diplomas elkezdi"

vagy nem... mert most óriási hiányos szakmunkáknál a diploma nem előny. Ja és a programozóknál is egészen egyszerűen meg lehet nézni mit tud, szóval ott kb soha nincs különbség a diplomás és a nem diplomás között, főleg mert az egyetemeken ebből a szakmából csak tölteléket tanítanak. De még vannak ilyenek. A diploma csak az ellenőrizhetetlen munkakörökben előny...

Mondom ezt úgy, hogy diploma nélkül annyit keresek mint a diplomás kollégák (és több diplomátlan kolléga szintén), és hogy nem igazán tudok elbeszélgetni a diplomás barátokkal a sötét anyag elméleteiről, sem a szupernóva nukleosztintézisről, és a magfúzióról, csak arról hogy ki mennyit futott a Margitszigeten, és ki milyen kajáldát és kávézót talált a belvárosban...

Sajnos a diploma ma már nem tudást jelent, hanem kitartást, hogy végig magolta azt a pár évet az illető, és betanult sok semmire sem használható anyagot. Hárítás nem kell, én is jártam egyetemre, de 2 hónap után már tudtam, hogy csak papír szerezhető, használható szakmai tudást 1 hét alatt többet szedek össze önállóan mint ott 1 év alatt...

2017. febr. 1. 00:05
 24/24 A kérdező kommentje:

#23 Teljesen egyetértek veled pláne az utolsó mondatoddal. Az a baj, hogy magasba emelték a lexikális tudásban rejlő értékeket, holott minek kell sok haszontalan dologgal tömni a fejünket. Sajnos az oktatás erről szól, igazi értékeket, kreativitást nem tudnak nyújtani csak a tömjén felesleget, amivel kitörölhetem a fenekemet.

#22 Erre nem tudok mit válaszolni, szánalmas egy nézeted van!

2017. febr. 1. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!