Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kérdezni egy férfitól még? 22/L
Levelezem egy férfival. Nagyon komoly, intelligens. Úgy levelezünk, mint anno, a régi időkben. Tehát terjedelmes leveleket írunk egymásnak. Annyi minden felhozódott már, mint pl.: munka, hobbi, gyerekkor, egyetemi évek, utazás, vallás, filmek, zene, sütés-főzés, családi kapcsolatok.
Miről lehet még beszélni? Mit kérdezzek?
Ha ezek az alapok megvoltak, akkor utána már szerintem a mindennapi kapcsolatok, hírek, aktualitások, politika, és a "képzeld, ez történt velem ma!" típusú témák jönnek.
Nekem az a kedvenc részem, amikor már a barátnőmmel annyira egymásra találtunk, hogy el tudunk beszélgetni órákig, mert mindig eszünkbe jut egy új dolog, amit szívesen elmesélnénk egymásnak, amit megkérdeznénk a másiktól, vagy egy-egy ember, akiről a véleményünket és tapasztalatunkat kicseréljük. Ezért jó, ha van közös ismerősöd a pároddal, mert az emberek, akikről beszélgethettek végtelen témát biztosítanak... gyakorlatilag. Meg a mindennapi események, ha egy hullámhosszon vagytok.
#3 Annál butább nincs, aki másokat látatlanban megítél. :)
#1-2 Köszönöm szépen!
napi dolgok azok milyen érzéseket váltottak ki benned, esetleg leírhatod h ha találkoztok milyen programot képzelsz el, akár ebbe a játékba be is vonhatod lehet ezt bonyolítani :D
Hajrá nekem nagyon tetszene az ilyen levelezős dolog, szeretem dolgokról a véleményemet kifejteni :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!