Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire és kinek "gáz", hogy lassan 25 éves nőként soha nem kaptam még férfitól virágot?
Apukámat és egyetemi csoporttársaimat leszámítva, akik kollektíven adtak a lányoknak nőnapra.
Csak úgy soha nem kaptam férfitól ilyen gesztust, sőt, visszagondolva, mintha inkább nekem kellett volna körbeudvarolnom a férfiakat.
Én 24 vagyok, és szintén nem kaptam még virágot férfitól, mint gesztus.
Nyilván jól esett volna, de emiatt nem fogom magam a földhöz csapkodni.
Nem gáz. Bizonyára még nem találkoztál olyannal, aki alapból virággal megy a randira.
Mondjuk, ma már nem annyira divatos, mint régebben,
pedig egy klasszikus udvarlási "kellék" , mellesleg tök szép gesztus.
38F
Bocs hogy ezt mondom,de ebből is látszik milyen "férfiakkal" kezdenek a nők...
Nem vicc, én akivel barátkoztam szimplán csajjal,és együtt dolgoztam,meg kedves volt alapvetően,búcsúzáskor vittem neki gesztusból virágot simán kérdés nélkül.
De egyébként is,ha nem kizárólag a jóképűekkel állnának szóba,akkor lehetne másképp is ez...
Én is olyan vagyok,aki szívesen visz virágot,vagy valami apróságot gesztusként. Csak esélyt sem kapok sajnos a nőktől,mert nem születtem helyesnek... :/
Pedig szívesen tenném,sok más dolgot is egyébként.
És van jó pár hasonló ismerősöm is,aki ilyen. Csak velük ugyanúgy szóba sem állnak kb. a nők...
25/F
2 éve volt, hogy egy lánnyal ismerkedtünk, randira vittem neki virágot. Konkrétan kinevetett és kidobta a virágot, hogy őt ilyen nyálas dolog nem érdeklik...
Azóta nem viszek virágot.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!