Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, hogy virágot szeretnék kapni?
Egyszer beszélgettünk erről és mondtam, hogy nekem nagyon jöl esne néha csak úgy egy szál virág. Akkor mondta, hogy erre figyelni fog.
Telt az idő, kaptam tőle ilyen kedves kis meglepiket (csoki sth.), de virágot nem, mintha elfelejtette volna :(
Hogy szóljak neki, hogy egy szál virágnak jobban örülnék úgy, hogy ne tűnjön erőszakosnak, hogy most azonnal idenekem és ne az jöjjön le neki, hogy amiket eddig kaptam tőle, azoknak nem örültem?
Szerintem elfelejtette a beszélgetést erről :(
na bammeg öttel lejjebb van egy kérdás, ott meg az a baj, hog a csávó virággal nyitott és le lett b..szva mert a virágot nem lehetett megzabálni,...
fene se érte a nőket... "*"
Ne legyél letörve :) Valószínűleg elfelejtette, de a világ azért nem dőlt össze.
Mondd meg neki, hogy imádod a meglepiket amiket ad, és néha belecsempészhetne pár szál virágot is, mert neked az nagyon jól esne és feldobná a napod. 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!