Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam ezt meg a barátomnak, hogy ne bántsam meg vele?
Figyelt kérdés
Váltott munkahelyet és egész nap erről áradozik.Örülök,hogy boldog és van munkahelye de,hogy erről áradozik állandóan eszembe juttatja mindig amikor igyis nem alszok mert keresgélek munkahelyet nem nagyon találok munkanélküli vagyok nem sokára albérletwt is kikell fizetnem de azon rágodok,hogyan ha nincs munkahelyem hiába járok állasinterjúra mindennapp...Igergetnek,hogy felhivnak de semmi ha felhivom oket már a telefont se veszik fel...Vagy kamu a munka amit hirdetnek es rossz igy élnem,hogy a megelhetesem es a lakhatasom veszelyben van es szorit az ido..Kolcson kerni meg mar nem tudok kitol szuleim anyagilag nem tudnak tamogatni mert nem allnak ugy...Rosszul esik,hogy nekem nincs munkam igy nem is vagyok boldog es tudja ezt a baratom es mindennap csak a munkahelye a tema... Nem akarom megbantani de igyis tiszta ideg vagyok mi lesz velem igy,hogy semmi se akar összejönni ezen forog egész nap a fejem állásokat keresek hivogatom oket mikor tudnek allasinterjura menni és rossz,hogy ugymond az orrom alá van dörgölve,hogy neki most milyen jó klafa az élete...2016. júl. 18. 12:41
1/8 Noblesse Oblige válasza:
Sírd ki magad a vállán.
2/8 anonim válasza:
Elég érdekes kapcsolat, hogy az ő sikerének nem örülsz, hanem frusztrál.
3/8 A kérdező kommentje:
Örülök de tudka milyen helyzetben vagyok és ugy ezt hallgatni egesz nap,hogy a lakhatasom es a megelhetesem van veszelyben eleg rossz... En se tettem ezt vele mikor neki nem volt munkahelye....
2016. júl. 18. 12:45
4/8 A kérdező kommentje:
Ő tud hova menni ha az alberletbol kidobnak en nem tudnek egyik naprol a masikra mert videki vagyok...
2016. júl. 18. 12:46
5/8 anonim válasza:
Kettes vagyok. Van akinek nem terjed ki az érzelmi intelligenciája arra, hogy ilyenekbe belegondoljon. Ő valószínűleg nem akar ezzel téged bántani, csak tényleg örül. Sajnos ha kerülni akarod a veszekedést, akkor neked is együtt kell vele örülni, mert ő nem érti meg, hogy neked ez miért rossz. Ez tapasztalat, én is figyelek ilyenekre, de rengeteg ember nem. Ezt csak azzal tudod elfogadni, hogy tényleg megtanulsz örülni a sikerének, és megtanulod elvonatkoztatni a te problémáidtól.
6/8 anonim válasza:
Akkor talán nem a középvezetői állásokat kellene vadásznod, hanem kezdetben megelégedni egy egyszerűbbel is.
7/8 anonim válasza:
Hát azért a pasinak lehetne annyi esze, hogy megértse, szar lehet a másiknak az áradozást hallgatni, miközben nincs melója és tök kilátástalan a helyzete.
Más az is, hogy elmondja, örül a melónak, vele örülsz te is, de aztán tiszteletben kéne tartania, hogy nem most kéne áradoznia a melójáról.
8/8 anonim válasza:
Ne azt mondd neki, hogy zavar a lelkesedése, hanem, hogy neked megélhetési gondjaid vannak.
Egy párkapcsolat ezért valami közösség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!