Nekem most nincs Párom így sajnos virágot sem kaptam férfitól. Az ciki, ha én veszek magamnak? Nőnap alkalmából.
Csak nyugodtan vegyél magadna. Tőlem viszont, Ha meg nem sértelek, utólag fogadd el ezt:
Én tortát sütöttem magamnak :)
(ha nem lenne nőnap akkor is sütöttem volna)
szerintem ne keseredj el. én eddigi életem során 3x kaptam nőnapra ajándékot. egyik alkalommal a középiskolás osztályom fiútagjai lepték meg az összes lányt. másik alkalommal egy havertól kaptam. harmadik alkalommal meg a páromtól tavaly.
idén nem kaptam semmit, mert ma nem találkoztunk. de szerintem holnap bepótolja.
de a lényeg, hogy az eddigi nőnapok során én sem kaptam semmit. kicsit rossz érzés,amikor látod,hogy az utcán a nőknél ott figyel a virág, neked meg sehol semmi.
de ez van. ha szereted a virágokat, miért ne vehetnél magadnak? amúgy is akciós lesz nőnap után a legtöbb helyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!