Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem akarsz semmit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarsz semmit egy férfitól, akkor sértegesd és kerüld?

Figyelt kérdés

Többször volt olyan, hogy félreértettek.

Pl. kések óráról, leülök valaki mellé a legszélső helyre, akitől gyorsan megérdeklődöm, hogy volt valami létfontosságú (tanár visszautalt az óra elejére). Legközelebb mosolyogva ráköszönök, nem teszek úgy, mintha életemben nem láttam volna. Vizsga előtt/után megkérdezem, hogy hogyan érzi, hogy sikerült? Ez volt kb 6-7 alkalom 4 hónap alatt. Ekkor jött az, hogy én szabályosan kikezdtem vele, egy ribi vagyok.

És nem egy ilyen eset volt.

Szóval: nem mosolygunk, nem lehetünk kedvesek, nem segíthetünk csak úgy, nem köszönünk, nem megyünk oda hozzá (akkor se ha ő az egyetlen ismerős), nem kínálhatjuk meg a sütinkből, mert az már kezdeményezés egy nőtől vagy mégis hogy van ez?

2016. jan. 3. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Itt a kandúrral volt a gond, nem veled. Vannak ilyenek.
2016. jan. 3. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyen a főiskola és az egyetem.Nem köszönnek az emberek :-/
2016. jan. 3. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
1 hülye fogyatékos miatt ne általáánosíts
2016. jan. 3. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván igazad van, de a fordított is igaz, szóval, hogy sok nő meg azt mondja, hogy küldött jeleket, amik szerintük pontosan azok voltak, amiket te felsoroltál. Nehéz megállapítani :D
2016. jan. 3. 15:46
 5/9 Kisboltos ***** válasza:
Kelet-Európában az emberek ilyen zárkózottak. De ez még ne szegje kedved. Maradj ilyen:)
2016. jan. 3. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es, lehet, hogy így van, de egy: "bocs, félreértettelek" bőven elég lenne a "hülye ribi, rohaggyá meg" helyett.
2016. jan. 3. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem attol leszel ribi, h kommunikativ es kezdemenyezo no vagy. Itt Magyarorszagon sajnos nem nagyon mernek a pasik kezdemenyezni eleget illetve a nok nagyon lealazoan tudjak oket visszautasitani sajnos.

A helyzetek, amirol beszelsz , semmi koze a kezdemenyezeshez vagy ismerkedes parkapcsolat kislakitasa celbol. Nagyon furcsak az evfolyamtarsaid. A kozeg az egyetemeden elrugaszkodik a valosagtol vagy flusztralt es kptoszkodo.

Nagyon jofej lany lehetsz es biztosan sok hasonlo baratsagot talalsz ott is. Sok kitartast! A diploma megszerzese az egyetlen fontos feladatod az egyetemen! Semmi massal ne torodj.

N

2016. jan. 3. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os, 4-es vagyok, természetesen igazad van! Elfelejtettem külön leírni, de nyilván egy hülye baromról írt a kérdező csaj, én csak arra értettem ezt, hogy van ilyen jelenség is, de nyilván kulturáltan kell kezelni a félreértéseket, nem ilyen tapló módon.
2016. jan. 3. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, én is a jelenségre reagáltam, nem neked szólt a mondat. Azt hiszem, egyetértünk a témában, kedves 4. hozzászóló.

6-os voltam.

2016. jan. 3. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!