Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kapnál egy férfitól egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapnál egy férfitól egy ilyen üzenetet a facebookon, hogyan reagálnál?

Figyelt kérdés

"Szia. Bejelölhetlek?" Ez jó lehet, kezdetnek, ha felkelti az érdeklődésemet egy lány?

Mit szóltok az ilyen próbálkozásokhoz?

2016. nov. 13. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Probald meg, max ennyi lesz a valasz (ha lesz):

"Szia! Jelolj nyugodtan, ha nem zavar, hogy nem igazollak vissza."

2016. nov. 13. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok de minek kérdezed meg? :D jelöld be, ha vissza igazol akkor ráírsz :D
2016. nov. 13. 17:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem meg, mert érdekel, hogy csinált e már valaki ilyet és, hogy milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban?
2016. nov. 13. 17:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Elso vagyok, most a viccet felreteve, en csinaltam ilyet.

Nem volt teljesen ismeretlen a lany, a munkahelyemen volt szakmai gyakon meg nyaron, mondjuk semmit nem beszeltunk, szoval kvazi idegen volt. Nyaron meg volt baratnom, de vege lett, szeptemberben rairtam erre a csajra. De nem ugy, hogy bejelolhetem-e, hanem hogy tok veletlenul talaltam meg (ami nem igaz), es hogy o is a cegnel dolgozott nyaron, emlekszik-e meg ram, meg hogy szivesen megismernem. Nem jott valasz azota sem.

Nem beszelve arrol, ha ismeretlennek kuldesz uzenetet, az nala bekerul az engedelykeresek koze, amirol nem biztos, hogy kap ertesitest...

2016. nov. 13. 17:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Régebben kaptam viszonylag renszeresen ilyen üzeneteket. Engem nagyon zavartak, mert nem szerettem volna soha a facebookon ismerkedni, így minden alkalommal udvariasan elutasítottam a kérést. Később már megtaláltam azt a beállítást, hogy ne írhasson/jelölhessen olyan, aki nem ismerős ismerőse, azóta nem nagyon fordult elő szerencsére. De nem mindenki ennyire elutasító a facebookos ismerkedéssel szemben, mint én, szóval egy próbát megér.
2016. nov. 13. 17:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor még milyen más, próbálkozási lehetőségekkel bátorítanátok? Ami nem olyan rideg mint a facebook?
2016. nov. 13. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Tinderezz! Rakj fel elonyos kepeket, valami frappans bemutatkozast, aztan huzogathatod jobbra-balra a csajok kepeit. Nekem mar 3 csajjal volt onnan randim, az egyikkel a masodikig is eljutott, most jon egy negyedik csaj is a heten. Es csak 1 honapja vagyok ott.
2016. nov. 13. 17:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elég gáz de nincs okos telefonom. Csak a hagyományos mobil és egy laptop.
2016. nov. 13. 17:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Milyen más lehetőségek vannak még?
2016. nov. 13. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:

a) Veszel valami 15 ezres gagyi okostelot, amin mar legalabb elindul a cucc.

b) Badoo. Az elerheto webrol, de sokkal gazabb alakokkal van tele, ugyhogy inkabb azt nem javasolnam. Ugyanez a helyzet a tobbi webes tarskeresovel.

2016. nov. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!