Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapnál egy férfitól egy ilyen üzenetet a facebookon, hogyan reagálnál?
"Szia. Bejelölhetlek?" Ez jó lehet, kezdetnek, ha felkelti az érdeklődésemet egy lány?
Mit szóltok az ilyen próbálkozásokhoz?
Probald meg, max ennyi lesz a valasz (ha lesz):
"Szia! Jelolj nyugodtan, ha nem zavar, hogy nem igazollak vissza."
Elso vagyok, most a viccet felreteve, en csinaltam ilyet.
Nem volt teljesen ismeretlen a lany, a munkahelyemen volt szakmai gyakon meg nyaron, mondjuk semmit nem beszeltunk, szoval kvazi idegen volt. Nyaron meg volt baratnom, de vege lett, szeptemberben rairtam erre a csajra. De nem ugy, hogy bejelolhetem-e, hanem hogy tok veletlenul talaltam meg (ami nem igaz), es hogy o is a cegnel dolgozott nyaron, emlekszik-e meg ram, meg hogy szivesen megismernem. Nem jott valasz azota sem.
Nem beszelve arrol, ha ismeretlennek kuldesz uzenetet, az nala bekerul az engedelykeresek koze, amirol nem biztos, hogy kap ertesitest...
a) Veszel valami 15 ezres gagyi okostelot, amin mar legalabb elindul a cucc.
b) Badoo. Az elerheto webrol, de sokkal gazabb alakokkal van tele, ugyhogy inkabb azt nem javasolnam. Ugyanez a helyzet a tobbi webes tarskeresovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!