Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet gyerekes kérdés, de ha egy pasit érdeklek, akkor hogy képes arra, hogy napi szinten órákat lógjon a facebookon, de soha nem ír rám?
Több, mint egy hete semmi. Aztán, ha rámírna és kiakadnék, hogy hogy létezik, hogy eszébe jutottam, akkor ő lenne kiakadva tőlem.
Ugye valójában nem is érdklem, ha ennyire nem keresi a társaságomat?
Volt, hogy én is írtam neki. Pl.legutolsó alkalommal is, amikor beszélgettünk, én írtam rá. Olyankor persze tud bókolni, miegymás.
Engem pedig per pillanat borzasztóan nyomaszt ez a helyzet, hogy a sok ostromolás után valami megváltozott bennem iránta, erre nem keres.
mit csináljak, írjam meg neki egyáltalán, ezt vagy mi legyen?!
Csak tipp, hiszen nem vagyok látnok, de ezt írod:
"hogy a sok ostromolás után valami megváltozott bennem iránta, erre nem keres. "
Ebből az a kép jön le, hogy ő sokáig próbálkozott (ostromolt), de hiába, és még csak nagyon pozitív visszajelzéseket se kapott (hiszen azt írod, hogy csak a sok ostromlás után változott meg benned valami iránta, tehát előtte gondolom nem nagyon voltál egyenlő partner az ismerkedésben, hanem hagytad, hogy ő egyoldalúan teperjen.
Csak tippelek, de pl. a leírásodból bennem az a kép alakult ki, hogy amíg ő vissza nem vett az udvarlásból, addig tennem nagyon kerested...
Ha meg ez így volt, akkor a messze legesélyesebb eset az, hogy elege lett a szélmalomharcból, és abból, hogy ő nyomul egyoldalúan.
Szóval most úgy van vele, hogy ő megtette, amit részéről elvárható, de neki is van még némi önbecsülése, szóval ő ennél többet már nem hajlandó tenni - ha szeretnél valamit, akkor innentől kezdve teperj te.
Na így egy hét elteltével kíváncsi vagyok, hogy mi lett a dologból.
Próbáltad te keresni őt, vagy inkább lemondtál róla, hogy áhh, akkor inkább nem teszek semmit, hátha mégis történik valami csoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!