Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapnál egy férfitól egy ilyen üzenetet a facebookon, hogyan reagálnál?
"Szia. Bejelölhetlek?" Ez jó lehet, kezdetnek, ha felkelti az érdeklődésemet egy lány?
Mit szóltok az ilyen próbálkozásokhoz?
Próbálkozz két szónál hosszabb üzenettel kezdetnek mondjuk. Valahogy hasonlóan, mint amit fentebb írt az egyik srác: "Szia, X csoportban láttalak és/vagy feldobott a fész, mert sok a közös ismerősünk és/vagy bármi egyéb indok, tök szimpinek tűnsz, szívesen megismernélek közelebbről." Ezzel párhuzamosan jelöld is be rögtön, ugyanis ismeretlen jelölés esetén sok ember megnézi a levelesládáját is, hogy ki ez a tök, és volt-e benne annyi, hogy írjon is a jelölés mellé, vagy megint csak valami ismerősgyűjtő csodagyerek.
Viszont azt vedd bele, hogy a fész messze nem társkereső, így, ahogy fentebb is írták, könnyedén maradhatsz válasz nélkül, tehát jóval kisebb a sikernek a rátája, mint mondjuk egy társkeresőn.
Az esélyeket növelheted, ha mondjuk csoportban láttad az illetőt, mert akkor a közös érdeklődés kapcsán is ráírhatsz, nem feltétlenül ismerkedés jelleggel.
(Személy szerint a random bejelölőket lógva hagyom, vissza se utasítom, de nem érdekel. Ha ír mellé egy üzenetet, hogy ugyan honnan akadt rám, akkor több esélye van a visszajelölésre, de alapvetően nem ismerkedek fészen. Anno egyszer volt olyan, hogy valakivel leálltam dumálni - ott hobbis csoportból jelölt be az illető, de elég szerencsétlenül próbálkozott, nagyjából meg is halt ott a beszélgetés, hogy a kezdeti udvarias körök után közölte, hogy barátnőt keres, én meg nő vagyok, ezért jelölt be. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!