Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt? (90%-ban a pasik! )?
Érdeklődő,keres,úgy viselkedik mintha;ezer éve ismernétek egymást,szinte körbe rajong,stb...
Majd rideg lesz,fura,nem kérdez,alig válaszol,el is tűnik olykor.Aztán kezdi előről!
???
Tudom,hogy nem szabad az ilyenre adni,és instabil lehet az illető? De mégis mi az oka ennek?
Olyankor"képbe léphet egy jobb" és kosár esetén kezd újra puncsolni?Vagy tényleg mi?
Nem csak saját tapasztalat,és nem az első eset.

Hát megmondom őszintén én is ezt szoktam csinálni :D
Mi az oka? Nálam az, hogy előfordul ha kanos vagyok nagyon akkor ráírok egy csajra mondjuk akit már előzőleg fűztem vagy ismerem régről ilyesmi, hogy szia rég beszéltünk blablabla, de ha tetszik egy lány és még nem ismerem akkor pedig udvarolok neki ugyanígy de ha tényleg nagyon rád van szállva és körbeudvarol esetleg folyton a szex témát hozza fel akkor szerintem nagyon dughatnékja van. Aztán igen ha van valaki új vagy jobb esetleg menetközbe kivertem és már annyira nem érdekel akkor nem keresem. Ha nem keres akkor az azért van mert nem érdekled igazán ez biztos ez mindenkinél így van. Legalábbis nálam ez van aztán kitudja másnál mi az oka, de szerintem nem térhet el nagyon. Nem vesz túl komolyan ezt jegyezd meg :)

Nem tudom.Én a maradék 10% vagyok.De jelenleg úgy berugtam hogy alig bírok állni...
Én ha valakit kedvelek akkor minden nap érdeklődöm.Nem tűnök el.

"Majd rideg lesz,fura,nem kérdez,alig válaszol,el is tűnik olykor."
Én akkor vagyok ilyen, ha unom a beszélgetést. Nem feltétlen magát az illetőt, csak simán a téma érdektelen amiről éppen beszélünk, vagy csak simán fáradt/elfoglalt vagyok máshol járok agyban, aztán ha hirtelen szóba jön valami érdekesebb topic, akkor hirtelen újra belelkesülök.

Most őszintén mit foglalkozol ilyen emberekkel????
Csomó ilyet látok magam körül, férfiak és nők is ezt csinálják, a másik meg megy utánuk mint egy pincsi kutya...
Komolyan mondom nem normálisak az emberek, nem tudom miért ilyenek, mint akiknek nincs eszük, mintha fogyatékosok lennének.
Elkerülöm az ilyen embereket, tedd azt te is!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!