Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lány vagyok eddig a pasik tesztek de most valahogy a lányokhoz is kezed vonzódik mit csináljak?
Semmit. Ha jól megvagy a férfiakkal, akkor maradj mellettük. Ez az egészséges. felesleges tudatosan megbolygatni a szexuális orientációt, és értelmetlen is. Ha tudatosan választhatsz, hogy egészséges vagy nem egészséges akarsz-e lenn, inkább az elsőt választ, főleg, ha teljesen ki is elégít.
Nem kell a divatot követni.
""egészséges "? Miért aki meleg akkor ő nem egészséges"
Szerintem aki a saját neme iránt érdeklődik az agyilag beteg! Normál agyú emberek helyén tudják kezelni az ilyen behatásokat. Téged felizgat, és ez elég baj! De mindenki úgy b...ssza el az életét ahogy akarja!
"Már lassan 6 éve van barátom ő volt az első"
És ez sem normális! Együtt maradtál egy nyilván nyomival, aki lóf...szt sem tud nyújtani, ezért már egy beteg gondolat is beindít, csak már legyen valami. Szánalom a köbön!
Maradjunk annyiban, hogy a heteroszexualitás az egészséges. Ennél többet nem mondtam.
Aki pedig emiatt engem tart betegnek, az önmagát minősíti. Ha ennyi a vitakészségetek, mit vártok? Meglátszik, ki az, akinek csak felvonulni van esze a pride nevű marhaságon.
Tudok egyes s mást a témáról, összetettebb ez annál, hogy itt elmagyarázzam. És valóban, kissé hiányosak az ismereteink erről, de eleve azt állítani, hogy a homoszexualitás teljesen normális, az felszínesség. Ez a legnagyobb felszínesség, amit valaha hallottam. Mert esetleg elképzelhető, hogy van olyan fajtája is, ami normális, de egész biztos, hogy legalább a homoszexuálisok egy részénél rendellenességként alakul ki.
Sajnos, úgy látom, itt úgysincs senkinek akkora vitakészsége, hogy ezt megvitassuk, mert csak anyázás lenne belőle (lásd az egyik előző hozzászólót), és egyébként is bonyolultabb a téma annál, hogy itt elbeszéljünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!