Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják azt a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják azt a pasik, hogy mikor a nő keresi őket, alig akarnak kommunikálni, ha meg tesz rájuk a másik, ők jelentkeznek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez van, ha valaki nem tudja eldönteni, mit is szeretne. Mi is vívódunk, időnként nekünk is kell egy kis iránymutatás, hogy jó-e az út, amin haladunk.

24/F

2016. máj. 4. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva: félelem.

2016. máj. 4. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Félelem? Mitől? Fejtsd ki, kérlek.

24/F

2016. máj. 4. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Úgyse értheted ezt a fajta félelmet, nem vagy a helyemben. Amúgy lehetne benne annyi alázat, hogy csak a saját nevedben beszélsz.

2016. máj. 4. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Erre en is kivancsi lennek.

Velem most epp ez van es nem ertem a sracot...de barkitol is kerek tanacsot senki se tudja mit miert csinal.:/

2016. máj. 4. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha meg se próbálod leírni, biztos nem fogom tudni... Itt név nélkül vagy, nem kell magadban tartanod semmit, nem fogja senki ismerősöd megtudni.
2016. máj. 4. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
7%

Ezt azok csinálják,akiknek amúgy is jut 100 másik nő,és unják is már,meg szeretnek játszani a nőkkel...

A normális férfiak nem csinálnak ilyet, én személy szerint örülök neki,ha keres egy nő,és érdeklem...

Csak mivel nem születtem helyesnek,ezért egy nőt sem érdeklek,na de ez egy más kérdés....

24/F

2016. máj. 4. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen van nőknél is. Lelki gondok, bizonytalanság. De lehetnek eltérő okai. Ezt az adott fél tudná elmondani.
2016. máj. 4. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha valakit őszintén érdekelsz, akkor ha keresed, nagyon is örül, és válaszol :)

Aki csak akkor keres, mikor "letojod", az nem őszintén érdeklődik (szerintem).

2016. máj. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!