Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a párod mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párod mindig flörtölne egy másik nővel?

Figyelt kérdés
Ráadásul mindig ugyanazzal a nővel. Azt mondja ártatlan, de engem azért eléggé zavar, mert már a barátainktól is visszahallom. Szerintetek mit jelent ez? Tetszik neki a nő? Én fújom fel vagy titeket is zavarna ez a dolog?
2016. ápr. 27. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

egyértelműen tetszik neki.

vagy egy szint, ami fölé nem lehet menni. ha tovább megy, és megbeszélés után is folytatja, a bizalmam kinyirja, én meg továbbállok.

2016. ápr. 27. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen, hogy "ártatlan flört", nem létezik. Tipikus (ön)becsapás ilyet állítani. Nekem is volt anno egy ilyen "ártatlan" flörtöm egy kolléganőmmel, hónapokon át azt hazudtam, hogy ez csak játék és csak a hiúságomat legyezgeti, hogy felkeltettem egy másik nő érdeklődését, de valójában a feleségemet szeretem és a világért se csalnám meg bla-bla-bla. Ennek az lett a vége, hogy egy ottalvós céges csapatépítésen a Velencei-tó partján az este folyamán úgy alakult, hogy vacsora után, amikor a fél banda már talajrészeg volt, valahogy (minő véletlen) egymás mellé keveredtünk, beszélgettünk egy nagyot, majd lementünk a partra sétálni, kettesben. Komoly beszélgetés volt, nem a szokásos irodai évődés. Sok mindent megtudtunk egymásról, amit azelőtt nem, rendesen összemelegedtünk, amikor hirtelen megragadta a nyakamat, erősen magához húzott és megcsókolt. Őrült heves csókolozás lett belőle, kiderült, hogy mindketten régóta iszonyatosan kívánjuk egymást, csak egyikünk sem volt független. Onnantól kezdve a vágyaink vették át az irányítást, és amikor a kezét a nadrágom zipzárján éreztem, akkor már tudtam, hogy nincs visszaút. Először az alsónadrágomon keresztül markolászott, simogatott, miközben én a lenge nyári ruháján át a melleit és a fenekét fogdostam. Egy szó mint száz, végül a szobámban kötöttünk ki, és végigszeretkeztük az éjszakát. A történet itt nem ért véget, utána összejártunk pásztorórázni, munka közben, aztán már munka után is. Végül persze lebuktam, a feleségem elhagyott, vitte a gyereket, és a szeretőmmel se tartott sokáig a viszony. Úgyhogy most itt vagyok egyedül, negyven évesen. Mégis, ha újrakezdhetném se biztos, hogy másképp csinálnám. Az a tűz, az a szenvedély, amit az alatt a közel másfél év alatt átéltem, olyan élmény, amit csak az képes megállni, aki még nem élt át ilyet.
2016. ápr. 27. 18:32
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Zavarna, és nem sokáig lenne a párom.
2016. ápr. 27. 18:33
 4/8 A kérdező kommentje:

De ő amúgy is ilyen flörtölős típus, szóval nem egyedi az eset. Sok más nővel is flörtölget, és nem is szokott zavarni, csak ezzel a nővel már hónapok óta megy ez a dolog, és félek nehogy tovább menjenek. Másrészt sokat vannak együtt, úgyhogy lehet, hogy csak azért ő a kiválasztott, mert kéznél van, nem? Vagy a gyakori flört már biztos jelent valamit?

Nem akarom emiatt elveszíteni, mert nagyon szeretem, és ezen a hülyeségén kívül jól megvagyunk.

2016. ápr. 27. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! regényt tudnék írni erről a témáról....sajnos.

Nekem a mostani párom ilyen... aki szinte észre se veszi, hogy mit tesz, vagyis, hogy már megint flörtölt egy eladó csajjal pl.

Viszont ami megtörtént: bíztam benne, és hittem Neki, hogy csak barátok, mindegyikkel...és ezek ártatlan dolgok a részéről....

aztán egy nap arra eszméltem, hogy megcsalt...egy olyan csajjal, akivel állította, hogy csak jóban vannak.... állítólag szerelmes lett :(

Szóval én résen lennék, ha flörtöl valakivel, főleg ha kitartóan.

Kérdésedre: zavarna, persze. És nem Te fújod fel a dolgot!

ui. ne legyen igazam! de jobb félni....

2016. ápr. 28. 08:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen,zavarna.

Flörtből lesz a megcsalás, és az ártatlan beszélgetésekből...sajnos...tapasztalat.

2016. ápr. 28. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Off: #5 Hogy érted, hogy a mostani párod? Nem raktad ki még a szűrét??

On: Zavarna és zavar is, ha ezt teszi. De állítólag észre se veszi, szóval nem hiszem, hogy direkt csinálná. Semmi komoly amúgy, szóval nem hisztizek, ha tovább megy, akkor nyilván szólók, ha nem változik:lelépek.

2016. ápr. 28. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
nem,mert kidobtam volna már .
2016. ápr. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!