Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párod mindig flörtölne egy másik nővel?
egyértelműen tetszik neki.
vagy egy szint, ami fölé nem lehet menni. ha tovább megy, és megbeszélés után is folytatja, a bizalmam kinyirja, én meg továbbállok.
De ő amúgy is ilyen flörtölős típus, szóval nem egyedi az eset. Sok más nővel is flörtölget, és nem is szokott zavarni, csak ezzel a nővel már hónapok óta megy ez a dolog, és félek nehogy tovább menjenek. Másrészt sokat vannak együtt, úgyhogy lehet, hogy csak azért ő a kiválasztott, mert kéznél van, nem? Vagy a gyakori flört már biztos jelent valamit?
Nem akarom emiatt elveszíteni, mert nagyon szeretem, és ezen a hülyeségén kívül jól megvagyunk.
Szia! regényt tudnék írni erről a témáról....sajnos.
Nekem a mostani párom ilyen... aki szinte észre se veszi, hogy mit tesz, vagyis, hogy már megint flörtölt egy eladó csajjal pl.
Viszont ami megtörtént: bíztam benne, és hittem Neki, hogy csak barátok, mindegyikkel...és ezek ártatlan dolgok a részéről....
aztán egy nap arra eszméltem, hogy megcsalt...egy olyan csajjal, akivel állította, hogy csak jóban vannak.... állítólag szerelmes lett :(
Szóval én résen lennék, ha flörtöl valakivel, főleg ha kitartóan.
Kérdésedre: zavarna, persze. És nem Te fújod fel a dolgot!
ui. ne legyen igazam! de jobb félni....
Igen,zavarna.
Flörtből lesz a megcsalás, és az ártatlan beszélgetésekből...sajnos...tapasztalat.
Off: #5 Hogy érted, hogy a mostani párod? Nem raktad ki még a szűrét??
On: Zavarna és zavar is, ha ezt teszi. De állítólag észre se veszi, szóval nem hiszem, hogy direkt csinálná. Semmi komoly amúgy, szóval nem hisztizek, ha tovább megy, akkor nyilván szólók, ha nem változik:lelépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!