Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hat rátok, ha a másik sír?
Az ismerőseim körében talán én vagyok, aki legtöbbet sír, pedig érzelmileg sokkal stabilabb vagyok, mint néhány barátnőm. Csak simán előbb jön ki, és épp ezért nem jelent olyan sokat. Az kicsit rossz érzés, hogy sokan nem tudják, hogyan kezeljék, pedig csak hagyni kéne, mert ha kérdezgetik, mi a baj, az csak ront a helyzeten. Főleg hogy néha akkor is sírok, ha nagyon dühös vagyok, nem pedig szomorú.
Remélem, nem baj, hogy off, csak próbáltam más szemszögből megvilágítani a helyzetet. 22L
Engem is érzékenyen érint.
Ha a barátom sír valamiért(érzékeny típus,vannak alkalmak,amikor kijön belőle),akkor van,hogy én is elsírom magam,próbálok segíteni.
Én mindenen elsírom magam..ha dühös vagyok,ha megjött a havim,ha hisztis napom van,ha fáj valamim,ha elérzékenyültem,ha boldog vagyok,ha büszkeség tölt el,elég sok esetben.
Szóval ez miatt is nehezen viselem el,ha valaki pityereg,akárki,megsajnálom,próbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!