Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt? (90%-ban a pasik! )?
Érdeklődő,keres,úgy viselkedik mintha;ezer éve ismernétek egymást,szinte körbe rajong,stb...
Majd rideg lesz,fura,nem kérdez,alig válaszol,el is tűnik olykor.Aztán kezdi előről!
???
Tudom,hogy nem szabad az ilyenre adni,és instabil lehet az illető? De mégis mi az oka ennek?
Olyankor"képbe léphet egy jobb" és kosár esetén kezd újra puncsolni?Vagy tényleg mi?
Nem csak saját tapasztalat,és nem az első eset.
jól írtad ezek pasik, nem pedig férfiak.
mellesleg az említett korosztály sem lehet több 20-25 évesnél.
Gondolom társkeresőn ez megy, hogy megvan a lista, aztán sorrendbe rakja tetszés szerint, és míg halad rajta, a többit "pihenteti".
Én folyamatosan kimutatom az érzéseim annak, aki tetszik, és el kell mondjam, ez sehová nem vezet, csak oda, hogy kihasználjanak vagy legalábbis megpróbálják. Lehet, hogy aki így viselkedik, ahogy te írod, az nálam bölcsebb és tapasztaltabb. :)
Nálam ez úgy fordulna elő, hogy körbeugrállak, "csacsognék veled", te pedig "ahamm/ja/hehe/aha/ehe/igen/nem" ilyenkor hamar elfogy a téma és várni kell még eszembe jut valami új. Ezt az időszakot át lehetne vészelni, a nő által felhozott témával, de vagy nem hoznak fel semmit, vagy csak olyat amire meg én nem tudok hozzászólni. Nehéz néha jót beszélgetni.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!